Σενάρια για Ρομπέρζ και Παναθηναϊκό

Σενάρια για Ρομπέρζ και Παναθηναϊκό

Η αγορά της Κύπρου απασχολεί έντονα τον Παναθηναϊκό και το τελευταίο σενάριο που προκύπτει αφορά τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό του Απόλλωνα Λεμεσού.

Μία εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού έρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό και προκύπτει και πάλι από την αγορά της Κύπρου. Ο λόγος για τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό του Απόλλωνα Λεμεσού, έναν από τους καλύτερους στόπερ στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την Κύπρο, ο Ρομπέρζ δε θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει προχωρήσει το θέμα του αντικαταστάτη του.

Από την Κύπρο αναφέρονται σε ενδιαφέρον και του Παναθηναϊκού για τον Ρομπέρζ. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι ο παίκτης προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί έως τώρα.

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη και την τελευταία διετία είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Ρομπέρζ αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός στο πρωτάθλημα της Κύπρου στα PASP Football Awards της σεζόν 2018-19, ενώ την περσινή σεζόν είχε 31 συμμετοχές με τον Απόλλωνα Λεμεσού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ