Η υπόθεση στα χέρια του Κατελάρη, άγνοια για Ρομπέρζ

Η υπόθεση στα χέρια του Κατελάρη, άγνοια για Ρομπέρζ

Ο Παναθηναϊκός δεν αλλάζει τακτική για τον 23χρονο Κύπριο αμυντικό μέσο. Δεν επιβεβαιώνουν στο «τριφύλλι» το ενδιαφέρον για τον Γάλλο στόπερ.

Ο φάκελος της μεταγραφής του Φάνου Κατελάρη δεν έχει κλείσει για τον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι μετά την αρνητική απάντηση της Ομόνοιας στην πρόταση που έγινε, ότι το «τριφύλλι» θ’ αλλάξει τακτική.

Οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν τώρα χρήματα σε ομάδα για κανέναν ποδοσφαιριστή. Όχι μόνο για τον 23χρονο Κύπριο διεθνή αμυντικό μέσο. Οπότε η υπόθεση του Κατελάρη είναι στα χέρια του. Αν πείσει την Ομόνοια να δεχθεί την αρχική πρόταση του Παναθηναϊκού για συνιδιοκτησία έχει καλώς.

Διαφορετικά το «τριφύλλι» θα κινηθεί γι’ άλλες περιπτώσεις που έχει στη λίστα του. Μέχρι στιγμής, λοιπόν, επειδή ο Κατελάρης θέλει να έρθει στην Αθήνα το θέμα είναι ανοιχτό κι ο Παναθηναϊκός έχει τις πιθανότητές του. Καταλαβαίνει κανείς, βέβαια, ότι αυτό δεν μπορεί να τραβήξει αρκετά. Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» Νίκος Νταμπίζας θα περιμένει μέχρι ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε ανάλογα με την κατάληξη να κινηθεί στα υπόλοιπα μέτωπα.

Ο Ρομπέρζ

Όσον αφορά τον Γάλλο στόπερ του Απόλλωνα Λεμεσού Βαλεντίν Ρομπέρζ, στην Κύπρο επιμένουν ότι έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως δεν δείχνει ζεστός. Στην ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει θέμα…

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός με ύψος 1,89 έχει συμβόλαιο κι αυτός με την ομάδα του έως το καλοκαίρι του 2020. Οπως και με τον Κατελάρη, ο Παναθηναϊκός αν σκόπευε να τον αποκτήσει, θα έπρεπε να δώσει χρήματα. Ο Ρομπέρζ είναι βασικότατο στέλεχος του Απόλλωνα με 100 συμμετοχές την τελευταία τριετία. Να θυμίσουμε ότι την διετία 2008-10 είχε παίξει στον Άρη, ενώ αγωνίστηκε και στη Πρέμιερ Λιγκ έστω και σε δέκα ματς με τη φανέλα της Σάντερλαντ.

Φόρεσε επίσης της φανέλα της Μαρίτιμο και της Ρεμς. Με τον Απόλλωνα και τη Μαρίτιμο μετράει μάλιστα 32 παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ (17 σε ομίλους, 15 σε προκριματικά) κι ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ