Αύριο οι ανακοινώσεις για Σοάρες

Αύριο οι ανακοινώσεις για Σοάρες

Ο Ροντρίγκο Σοάρες πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο η απόκτηση του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες είναι από την Πέμπτη (6/6) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός επιλέχθηκε από μια μεγάλη λίστα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων για να βοηθήσει με την εμπειρία και να κάνουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον συμπατριώτη του Λέο Μάτος στην δεξιά πλευρά της άμυνας.

Ο 26χρονος πέρασε από εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο το διήμερο και αυτή την ώρα συζητάει τα διαδικαστικά της μεταγραφής του στους Ασπρόμαυρους. Αφού ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά της συμφωνίας, τότε θα μπουν και οι υπογραφές στο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Σοάρες βρίσκεται στα γραφεία του συλλόγου, για να γνωρίσει και το νέο του «σπίτι», μαζί με τον ατζέντη του και ανθρώπους της ΠΑΕ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακό να αναχωρήσει για την πατρίδα του προκείμενου να συνεχίσει τις διακοπές του πριν επιστρέψει και πάλι στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του μήνα προκειμένου να συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ