Ειρωνεία στην Κύπρο για Παναθηναϊκό…

Ειρωνεία στην Κύπρο για Παναθηναϊκό…

«Ο Απόλλων δεν είναι παντοπωλείο», λένε παράγοντες της ομάδας για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ρομπέρζ.

Το ότι δεν υπάρχουν ή για την ακρίβεια δεν δίνει περισσότερα χρήματα για να κάνει πιο ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος, έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα ν’ αναγκάζεται να κάνει προτάσεις για έναν ποδοσφαιριστή, που δύσκολα γίνονται αποδεκτές.

Ο αντίκτυπος που προκάλεσε η προσφορά του Παναθηναϊκού στην Ομόνοια για τον Κατελάρη είναι αρνητικός. Στην Κύπρο διέρρεαν ότι ο Παναθηναϊκός πρότεινε δανεικούς κάποιους νεαρούς του και ποσοστό συνιδιοκτησίας ή οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά μελλοντικά, όταν παίξει στην Ευρώπη. Είναι προφανές ότι έχει σχολιαστεί στο νησί το γεγονός κι αντιμετωπίζεται ο σύλλογος προσβλητικά.

Το όνομα που ήρθε τελευταίο στο προσκήνιο ήταν αυτό του Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο 32χρονος Γάλλος ήταν ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος, είναι βασικό στέλεχος του Απόλλωνα Λεμεσού, με τον οποίο μετράει 100 συμμετοχές.

Όπως αναφέραμε, μάλιστα, σε προηγούμενο ρεπορτάζ έχει δέκα ματς στη Πρέμιερ Λιγκ με τη Σάντερλαντ και συνολικά 32 αγώνες στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, αλλά κι αυτός έχει συμβόλαιο έως το 2020. Μοιάζει απίθανο, λοιπόν, να μείνει ελεύθερος και θα χρειαστούν κι εδώ χρήματα, τα οποία δεν υπάρχουν. Και για 32χρονο παίκτη δεν θα είχε και λογική. Έστω κι αν ήταν λίγα. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει κάτι με τον Ρομπέρζ.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Ρομπέρτ υπάρχουν αναφορές που δεν κολακεύουν το «τριφύλλι». Μπορεί να μην αναφέρονται άμεσα στον σύλλογο, όμως, δείχνουν πως αντιμετώπισαν όλο αυτό που συνέβη με την Ομόνοια και τον Κατελάρη.

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου, λοιπόν, εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και σ’ ερώτηση για τον Ρομπέρζ και τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός, χωρίς όμως να δώσει χρήματα, απάντησε: «Ο Απόλλωνας δεν είναι παντοπωλείο, δεν μπορείς να παίρνεις ποδοσφαιριστές με ανταλλάγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ