Νέο συμβόλαιο και… αρχηγός ο Ινσούα

Νέο συμβόλαιο και… αρχηγός ο Ινσούα

Ο Εμάνουελ Ινσούα φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή νέο συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό, με τον Αργεντινό να παίρνει αύξηση αποδοχών και πιθανότατα και το περιβραχιόνιο.

Παίκτης του Παναθηναϊκού για την επόμενη τριετία είναι πολύ πιθανό να παραμείνει ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα για επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Αργεντινός μπακ πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν με τα χρώματα των πράσινων και όπως όλα δείχνουν θα εξαργυρώσει τις εμφανίσεις του με νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», ο Ινσούα μιλάει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και είναι μια ανάσα από την ανανέωση του συμβολαίου του, με αυξημένες αποδοχές.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ινσούα θα λαμβάνει ως ετήσιες απολαβές γύρω στα 250 χιλιάδες ευρώ. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί όμως είναι ότι πέρα από τα χρήματα ο Αργεντινός αριστερός μπακ έχει κερδίσει και την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη που θέλει να τον χρίσει αρχηγό της ομάδας μαζί με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τον Χρήστο Δώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ