Ο Ράζβαν νίκησε τον Μιρτσέα Λουτσέσκου σε φιλανθρωπικό φιλικό! (pics)

Ο Ράζβαν νίκησε τον Μιρτσέα Λουτσέσκου σε φιλανθρωπικό φιλικό! (pics)

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κέρδισε τον πατέρα του σε ένα φιλανθρωπικό φιλικό που έγινε στη Ρουμανία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τέθηκε αντίπαλος του Μιρτσέα Λουτσέσκου μετά από 14 χρόνια!

Αυτή τη φορά βρέθηκαν αντιμέτωποι σε φιλανθρωπικό φιλικό ματς που έγινε στο Βουκουρέστι με σκοπό την οικονομική ενίσχυση ενός 15χρονου αγοριού με πρόβλημα υγείας, το οποίο χρειάζεται ένα ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ για να αντιμετωπίσει την ασθένειά του.

Στο φιλανθρωπικό παιχνίδι έδωσαν το παρών τους και πολλές άλλες σπουδαίες προσωπικότητες του ρουμάνικου ποδοσφαίρου, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν τον 15χρονο Γκάμπριελ Μπαλασεάνα, που πάσχει τον σύνδρομο klippel-trenaunay, και πρέπει να μεταβεί άμεσα στη Γαλλία για θεραπεία.

Στο ματς τέθηκαν αντιμέτωπες δύο επίλεκτες ομάδες με αστέρια του παρελθόντος, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να κάθεται στον πάγκο της μίας (της Ραπίντ Βουκουρεστίου) και τον πατέρα του Μίρτσεα στον πάγκο της άλλης (Ντιναμό Βουκουρεστίου).

Για την ιστορία, η ομάδα του τεχνικού του ΠΑΟΚ κέρδισε εκείνη του πατέρα του με 4-1…

Κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρξε και απολαυστικός διάλογος ανάμεσα σε πατέρα και γιο Λουτσέσκου, αφού ο Ράζβαν γύρισε και είπε: «Δεν βλέπεις πως παίζει η Ντιναμό;», με τον Μιρτσέα να ανταπαντά: «Ραζβάν, μη με κάνεις να μπω στο γήπεδο».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μίρτσεα αγκάλιασε και φίλησε τον γιο του και στη συνέχεια οι δυο τους παραχώρησαν δηλώσεις στα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης, μιλώντας για το παρελθόν και τις αξέχαστες στιγμής που έζησαν στην πατρίδα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ