Συμφώνησε με Πανιώνιο ο Παπανικολάου

Συμφώνησε με Πανιώνιο ο Παπανικολάου

Ο Γιάννης Παπανικολάου, αποχαιρέτησε μέσα από τα Social Media τους φίλους του Πλατανιά με τον νεαρό εξτρεμ να είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του με την φανέλα του Πανιωνίου.

Ο Πανιώνιος αναμένεται να ανακοινώσει την πρώτη του μεταγραφή ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου κι αυτή θα είναι ο Γιάννης Παπανικολάου από τον Πλατανιά.

Μόνο τα τυπικά έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού από τον Πανιώνιο. Ο Παπανικολάου ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην Football League την σεζόν που ολοκληρώθηκε, μετρώντας 29 συμμετοχές με 4 γκολ και 5 ασίστ.

Το μήνυμα του Παπανικολάου στα Social Media:

«Μετά από μια πολύ όμορφη και γεμάτη χαρές αλλά και λύπες πενταετία στον Πλατανιά ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους, καθώς και όλους όσους δούλευαν για εμάς καθημερινά. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως το χρωστάω στον κόσμο του Πλατανιά που από την πρώτη μου μέρα με έκαναν να νιώσω πως τα Χανιά είναι το σπίτι μου. Σας ευχαριστώ ολόψυχα όλους και εύχομαι η ομάδα να είναι σύντομα εκεί που όλοι ονειρεύεστε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ