«Δεν προχωράει του Φορτούνη στη Γουέστ Χαμ»

«Δεν προχωράει του Φορτούνη στη Γουέστ Χαμ»

Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει ότι η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στη Γουέστ Χαμ έχει κολλήσει και τα σφυριά θα ασχοληθούν με άλλες περιπτώσεις.

Η Γουέστ Χαμ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη και στην Αγγλία τις προηγούμενες μέρες έκαναν λόγο για πρόταση στον Ολυμπιακό που ξεπερνούσε τα 15 εκατ ευρώ.

Σήμερα όμως νέο δημοσίευμα της Daily Star αναφέρει ότι η μετακίνηση του αρχηγού των ερυθρόλευκων δύσκολα θα υλοποιηθεί, αφού η Γουέστ Χαμ περιμένει αρκετές μέρες και έχει καθυστερήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Η μεταγραφή του Έλληνα άσου έχει μπλοκάρει σύμφωνα με το δημοσίευμα και ο αγγλικός σύλλογος εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις. Όπως όλα δείχνουν δεν θα περιμένει τον Ολυμπιακό και τον Φορτούνη που έτσι κι αλλιώς μιλάνε για νέο συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γουέστ Χαμ φέρεται να έχει στο στόχαστρο της δύο λύσεις για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής, αφού δεν προχωράει του Φορτούνη. Πρόκειται για τον Ζορντάν της Έιμπαρ και τον κεντρικό μέσο της Νιουκάστλ, Χεϊντέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ