Ροντρίγκο: «Θα πολεμήσω για τον μεγάλο ΠΑΟΚ» (pic)

Ροντρίγκο: «Θα πολεμήσω για τον μεγάλο ΠΑΟΚ» (pic)

Το δικό του μήνυμα για τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο έστειλε ο Ροντρίγκο Σοάρες, τονίζοντας πως θα... πολεμήσει για τη νέα του ομάδα.

Το πρωί του Σαββάτου (8/6), ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ροντρίγκο Σοάρες από την Άβες, με τον Βραζιλιάνο μπακ να υπογράφει συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 2022.

Λίγες ώρες αργότερα μάλιστα, ο 26χρονος ανάρτησε στα social media την πρώτη του φωτογραφία με την φανέλα του «Δικέφαλου του Βορρά», τονίζοντας παράλληλα πως θα παλέψει για να πετύχει όλους τους στόχους με τους «ασπρόμαυρους».

«Τώρα είμαι ΠΑΟΚ! Είναι πολύ μεγάλη η χαρά που έρχομαι σε αυτό το μεγάλο κλαμπ και έχω μεγάλο κίνητρο να πολεμήσω για κάθε στόχο και να μεγαλώσω ακόμα περισσότερο τον μεγάλο ΠΑΟΚ.

Ευχαριστώ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την υποστήριξη και την αγάπη που μου έχουν δείξει. Είστε καταπληκτικοί. Δόξα σοι ο Θεός», ανέφερε στο μήνυμα του ο Βραζιλιάνος αμυντικός».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Agora eu sou PAOK THESSALONIKI !!!! ⚪️⚫️⚪️⚫️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚫️⚪️ É com muita alegria que venho para este grande clube. Muito motivado para lutar por cada objetivo e crescer ainda mais com o grande PAOK ⚫️⚪️ Agradeço aos torcedores por todo o carinho que me tem demonstrado desde a minha chegada e por todas as mensagens recebidas !!! 🙌🏻🙌🏻 Vocês são incríveis 💪🏼💪🏼 Louvado seja Deus 🙏🏻 #PAOKARAAAAA #BigPaok #paoktesalonica #paokfc #paoknews🔜🔝⚽⚫⚪🏅🏆🏟😉👌👏 #goiana #goias #gyn #brazil

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rodrigo Soares (@rodrigosoares02) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ