Τον 20χρονο επιθετικό Κονάν τσεκάρει ο Παναθηναϊκός

Τον 20χρονο επιθετικό Κονάν τσεκάρει ο Παναθηναϊκός

Ο ταλαντούχος φορ έπαιξε με την Κ19 σε τουρνουά στην Ολλανδία, υπό το βλέμμα του Νταμπίζα. Αν πείσει θ’ αποκτηθεί και θα υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα.

Τον ταλαντούχο επιθετικό Κρίστιαν Αντερσον Κονάν δοκιμάζει ο Παναθηναϊκός. Η Κ19 του «τριφυλλιού» βρίσκεται στην Ολλανδία, προκειμένου να πάρει μέρος σε ένα σημαντικό τουρνουά, που διεξάγεται στο Ουίτγκεστ.

Οι «πράσινοι» στο πρώτο ματς το πρωί του Σαββάτου νίκησαν την Άλκμααρ 2-0 με σκόρερ τους Καλομοίρη, Αλεξανδρόπουλο και στο δεύτερο (είναι 45λεπτα τα ματς) 1-0 την Ουίτγκεστ με πέναλτι του Παπαδόπουλου. Το αξιοσημείωτο, όμως, είναι ότι στον δεύτερο αγώνα στην ενδεκάδα βρέθηκε και ο Κονάν, ο οποίος είναι φορ κα γεννήθηκε στην Ιταλία στις 12/7/99.

Σε έναν μήνα δηλαδή κλείνει τα 20 του χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής τη νέα περίοδο στην ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού. Αν πείσει και αποκτηθεί θα υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα. Ανεξάρτητα, αν συζητηθεί το ενδεχόμενο να πάει δανεικός. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, μεταγραφικά θέλει έναν επιθετικό.

Ο Κονάν βρέθηκε στην Ολλανδία το βράδυ της Παρασκευής, όπως και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας. Ο τελευταίος ήθελε να έχει εικόνα για τον νεαρό φορ, ο οποίος στο παρελθόν βρισκόταν στα τμήματα υποδομής της Ίντερ, της Μίλαν και της Μπορντό. Με την τελευταία είχε συμμετοχές και στο youth league, ωστόσο, τον περασμένο Γενάρη αποχώρησε. Κατόπιν αναζήτησε την τύχη του στη Σουηδία και τώρα στον Παναθηναϊκό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ