Ροντρίγκο Σοάρες: «Με κέρδισε το μεγαλείο του ΠΑΟΚ»

Ροντρίγκο Σοάρες: «Με κέρδισε το μεγαλείο του ΠΑΟΚ»

Ο νέος Βραζιλιάνος μπακ του Δικέφαλου τόνισε στο PAOK TV ότι ήρθε στον ΠΑΟΚ με πολύ μεγάλες προσδοκίες.

Σοβαρός, μετρημένος, διαβασμένος και αποφασισμένος. Ο Ροντρίγκο Σοάρες λίγο μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο «PAOK TV» και είχε να πει πολλά. Η συνέχεια επί της οθόνης…

Μίλησε για όλα: το έως τώρα ποδοσφαιρικό του ταξίδι, οι λόγοι που τον οδήγησαν στη Θεσσαλονίκη, η πίστη στο project που του παρουσιάστηκε από τον Δικέφαλο, οι φιλοδοξίες, τα όνειρά του, μία μίνι περιγραφή του αγωνιστικού του προφίλ, η βραζιλιάνικη παροικία του ΠΑΟΚ και ο Λαός της ομάδας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικέφαλου αποκαλύπτεται μέσω PAOK TV.

Αρχικά είπε: «Γεννήθηκα στο Παρανγκατού στην Πολιτεία της Γκόιας στη Βραζιλία. Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο στο τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Γκοϊανένσε, της Πολιτείας της Γκόιας, με πολύ μεγάλη επιρροή από τον Ρονάλντο το φαινόμενο. Αν κι εγώ δεξί μπακ κι αυτός επιθετικός, ήταν το μεγάλο ίνδαλμα για μένα.

Μετά πήρα μεταγραφή. Η πρώτη μου επαγγελματική ομάδα ήταν η Ουνιάο Ντε Σάο Ζοάο από το Σάο Πάολο. Μετά πήγα στη Σάντο Αντρέ (επίσης στην Πολιτεία του Σάο Πάολο). Μετά πήγα στην Γκρέμιο Ανάπολις από τη Γκόιας κι από εκεί με πήρε η Πόρτο και ήρθα στην Ευρώπη για να παίξω αρχικά στη Β’ ομάδα της, στη Β’ κατηγορία της Πορτογαλίας.

Την πρώτη χρονιά πήραμε το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, μετά πήγα δανεικός στην Τσάβες και έκανα τις πρώτες μου εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία.

Ακολούθησε η Ντεπορτίβο Άβες στην οποία έπαιξα τις τελευταίες δύο σεζόν. Την πρώτη κερδίσαμε το Κύπελλο Πορτογαλίας!

Και τώρα ήρθα στον ΠΑΟΚ με πολύ μεγάλες προσδοκίες!

Θέλω να κερδίσω τίτλους και να είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι αυτός. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε όσο καλύτερα γίνεται για εμένα και τον ΠΑΟΚ.

Ήρθα σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο που είναι ο ΠΑΟΚ, με φιλοδοξίες να καταφέρω μεγάλα επιτεύγματα. Ο σύλλογος όλο και μεγαλώνει και εγώ τον γνώριζα ήδη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ και που είμαι πλέον μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας που είναι ο ΠΑΟΚ.

Έχω την φιλοδοξία να κερδίσω τρόπαια, να αγωνιστώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως κάνει η ομάδα και να κάνω τον σύλλογο να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Θα είμαι πάντα διαθέσιμος να βοηθήσω.

Επέλεξα τον ΠΑΟΚ λόγω του μεγαλείου του συλλόγου. Αυτόν που με έκανε να δεχτώ ήταν το σχέδιο για τον σύλλογο που μου παρουσίασαν. Επίσης οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν και που πόνταραν στο ότι εγώ μπορώ να συνεισφέρω σε αυτή την ανάπτυξη που έχει ο σύλλογος.

Αυτά έκαναν την διαφορά. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο τρόπος που ο σύλλογος αναπτύσσεται και που μπορεί να κάνει και εμένα να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο. Αυτά με έκαναν να έρθω στον ΠΑΟΚ».

Δείτε και σε video την αποκλειστική συνέντευξη του Ροντρίγκο Σοάρες στο PAOK TV

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ