ΠΑΟΚ: «Στα 4 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του Ισμαελ Σίλβα»

ΠΑΟΚ: «Στα 4 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του Ισμαελ Σίλβα»

Οι Ρώσοι επιβεβαίωσαν τη μεταγραφή του Ισμαελ Σίλβα στον ΠΑΟΚ και αποκάλυψαν το ποσό που θα δαπανήσει ο Δικέφαλο για να τον αποκτήσει από την Αχμάτ Γκρόζνι.

Θέμα χρόνου είναι πλέον η μεταγραφή του Ισμαελ Σίλβα στον ΠΑΟΚ, με τον Βραζιλιάνο χαφ να προβάρει τα «ασπρόμαυρα». Ο Λατινοαμερικάνος άσος τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Οι Ρώσοι το Σάββατο επιβεβαίωσαν τη μεταγραφή του Ισμαελ Σίλβα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και παράλληλα αποκάλυψαν το ποσό που θα δαπανήσει ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει από την Αχμάτ Γκρόζνι. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, η μεταγραφή του Σίλβα θα κοστίσει 4 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, οι Ρώσοι αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα, ενώ παράλληλα τονίζουν ότι υπάρχει συμφωνία και ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον παίκτη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Βραζιλιάνος μέσος της Αχμάτ Γκρόζνι, Ίσμαελ Σίλβα είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον πρωταθλητή Ελλάδος. Ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει τέσσερα εκατομμύρια για να αποκτήσει τον παίκτη. Ο Σίλβα μεταγράφηκε στην Αχμάτ το 2017. Στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα της Γκρόζνι φόρεσε τη φανέλα της ομάδας συνολικά 53 φορές και σκόραρε 5 τέρματα, ενώ έδωσε και 13 ασίστ», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ρώσοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ