«Βλέπει» Ίσακ για την επίθεση, προχωράει με χαφ και εξτρέμ η ΑΕΚ

«Βλέπει» Ίσακ για την επίθεση, προχωράει με χαφ και εξτρέμ η ΑΕΚ

O Μίκαελ Ίσακ της Νυρεμβέργης είναι ένας από τους στόχους της ΑΕΚ για την επίθεση εφόσον χαθεί κάθε ελπίδα για Πόνσε ενώ στην τελική ευθεία μπαίνουν οι υποθέσεις του χαφ και του εξτρέμ.

Ο Έκι Πόνσε πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΚ με τον Αργεντινό επιθετικό να δείχνει διάθεση να εξαργυρώσει την περσινή εξαιρετική του χρονιά αγωνιζόμενος σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και η Ένωση στρέφεται σε άλλες λύσεις για την θέση του φορ.

Μία από αυτές σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι αυτή του Σουηδού επιθετικού της Νυρεμβέργης, Μίκαελ Ίσακ και εδώ και και καιρό βρίσκεται στην λίστα του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ο Ίσακ που παλιότερα είχε απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό και έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα, μπορεί να μην είναι στις πρώτες λύσεις για την θέση ωστόσο η περίπτωσή του εξετάζεται.

Τη σεζόν που μας πέρασε είχε 6 γκολ και 4 ασίστ σε 30 αγώνες στην Bundesliga.

Όσο για τις άλλες θέσεις που «καίγεται« η ΑΕΚ, αυτές του χαφ και του εξτρέμ, αναμένεται να μπουν στην τελική τους ευθεία την εβδομάδα που έρχεται.

Μάλιστα για τα χαφ δεν αποκλείεται η Ένωση να αποκτήσει δύο παίκτες με την περίπτωση του Ζεράλδες να υπάρχει πάντα στα υπόψιν καθώς ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει να έχει αρκετές λύσεις για τη μεσαία γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ