«Τις επόμενες μέρες στην Αθήνα ο πατέρας του Πόνσε»

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο πατέρας του Εζέκιελ Πόνσε θα έρθει το προσεχές διάστημα στην Ελλάδα για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Αργεντινού επιθετικού.


«Τις επόμενες μέρες στην Αθήνα ο πατέρας του Πόνσε» | to10.gr

Στην καθοριστική εβδομάδα για το μέλλον του Εζέκιελ Πόνσε μπαίνουμε σύμφωνα με νέα ιταλικό δημοσίευμα, της εφημερίδας «Il Tempo» αυτή τη φορά.

Ο πατέρας και μάνατζερ του Πόνσε θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στην Αθήνα για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Πόνσε όπως τονίζει το δημοσίευμα.

Τα πέντε «καυτά» θέματα στην συνάντηση της Big 4

Η ΑΕΚ έχει περιθώριο μέχρι τις 16 του τρέχοντος μηνός να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Αργεντινού επιθετικού από τη Ρόμα που ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ για το 70% ή 7 εκατ. ευρώ για το 85% ενώ η Ρόμα δεν δείχνει διατεθειμένη να μειώσει καθόλου τις απαιτήσεις της.

Βέβαια αυτό που θα επιδιώξει η Ένωση, είναι ένας νέος δανεισμός του Αργεντινού καθώς το ποσό της ρήτρας είναι ουσιαστικά απαγορευτικό για τους «κιτρινόμαυρους».

Η ιταλική ομάδα πάντως Ρόμα πάντως θέλει να παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή τον Αργεντινό καθώς το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι ενώ τονίζεται πως ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει δείξει και η πρώην ομάδα του, η Νιούελς, η οποία διατηρεί το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο