Sun: «Καρβάλιο και Σουντανί για Ολυμπιακό»

Sun: «Καρβάλιο και Σουντανί για Ολυμπιακό»

Δημοσίευμα των Άγγλων αναφέρει ότι οι Ζοάο Καρβάλιο και Χιλάλ Σουντανί της Νότιγχαμ Φόρεστ απασχολούν τον Ολυμπιακό.

O Ολυμπιακός ξεκινάει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν τη Δευτέρα (10/6) και τα σενάρια γύρω από τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι φέρονται να ασχολούνται με τις περιπτώσεις των Ζοάο Καρβάλιο και Χιλάλ Σουντανί, οι οποίοι ανήκουν στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό σύμφωνα με το δημοσίευμα και είναι πιθανό οι Πειραιώτες να κινηθούν για την απόκτηση τους. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η εφημερίδα επικαλείται ελληνικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μετακίνηση των Καρβάλιο και Σουντανί στην Ελλάδα.

Στο παρελθόν και οι δύο έχουν απασχολήσει τον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν οι δύο περιπτώσεις. Η Νότιγχαμ από την πλευρά της θέλει να εξοικονομήσει χρήματα για να ενισχυθεί μεταγραφικά, με σκοπό να γίνει και πάλι διεκδικήτρια της ανόδου στην Premier League. Για αυτό και σκέφτεται να πουλήσει τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Καρβάλιο είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Ολυμπιακό και στον Μαρτίνς, είναι 22 ετών και υπέγραψε στη Φόρεστ πριν από ένα χρόνο από την Μπενφίκα έναντι 13 εκατομμυρίων λιρών (15 περίπου εκατομμύρια ευρώ). Την περσινή σεζόν είχε 40 συμμετοχές, 4 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την άλλη ο Αλγερινός δεξιός εξτρέμ, που αγοράστηκε για 3 εκατ. ευρώ από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ το περασμένο καλοκαίρι, έπαιξε σε μόλις 8 ματς και πέτυχε 2 γκολ με αποτέλεσμα να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα του Μάρτιν Ο’ Νιλ.

Η Sun λοιπόν λέει ότι οι δύο παίκτες θα μπορούσαν να δώσουν στη Νότιγχαμ ένα ποσό γύρω στις 15 εκατομμύρια λίρες (17 εκ. ευρώ), με τον Ολυμπιακό να κοιτάζει ζεστά τις δύο περιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ