«Η Γουέστ Χαμ έχει ανταγωνισμό για τον Φορτούνη»

«Η Γουέστ Χαμ έχει ανταγωνισμό για τον Φορτούνη»

Οι Λονδρέζοι φαίνεται πως δεν παίζουν μόνοι τους για την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, καθώς σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα και άλλες ομάδες έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Το τελευταίο διάστημα, αγγλικά δημοσιεύματα έχουν φέρει στην επιφάνεια το έντονο ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον Κώστα Φορτούνη, με τα «Σφυριά» μάλιστα να φέρεται να έχουν έτοιμη πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να πείσουν τον Ολυμπιακό να τον παραχωρήσει.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η βρετανική ιστοσελίδα Tribal Footbal, οι Λονδρέζοι δεν είναι οι μοναδικοί που ασχολούνται με την περίπτωση του 26χρονου μεσοεπιθετικού, χωρίς πάντως να κατονομάζει τους υπόλοιπους… μνηστήρες που ασχολούνται με τον Έλληνα διεθνή.

Αντιθέτως, το δημοσίευμα επικεντρώνεται στην προσπάθεια που γίνεται από πλευράς Γουέστ Χαμ να… κερδίσει τη μάχη για τον Φορτούνη, με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Ουσίγιος να συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους».

Στο ρεπορτάζ πάντως συμπληρώνεται πως η ομάδα του Πειραιά δεν… καίγεται να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, ενώ και ο ίδιος φαίνεται πως προτιμά να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, παρά να αγωνιστεί στην Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ