«Κάλιαρι και Σασουόλο για Μπογέ»

«Κάλιαρι και Σασουόλο για Μπογέ»

Σύμφωνα με την ιταλική «Stampa», ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Τορίνο, με τις Κάλιαρι και Σασουόλο να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο Λούκας Μπογέ ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην ΑΕΚ ως δανεικός από την Τορίνο, αλλά οι εμφανίσεις του δεν κρίθηκαν ικανοποιητικές από τους ανθρώπους της Ενωσης. Οι Κιτρινόμαυροι δεν θα προχωρήσουν στην απόκτησή του και θα ολοκληρωθεί άδοξα η περιπέτειά του στην ελληνική ομάδα.

Τις επόμενες ώρες λήγει και τυπικά ο δανεισμός του στην ΑΕΚ και θα επιστρέψει στην ιταλική ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Το μέλλον του, ωστόσο, είναι αβέβαιο, καθώς όπως αναφέρει η ιταλική «Stampa», δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Τορίνο και θα παραχωρηθεί εκ νέου είτε ως δανεικός είτε με κανονική μεταγραφή. Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, οι Κάλιαρι και Σασουόλο εξετάζει «ζεστά» την περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, για τον οποίο έχει δηλώσει επίσης ενδιαφέρον και η Εστουδιάντες.

Καμία από τις τρεις ομάδες, ωστόσο, δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη κρούση στην Τορίνο, η οποία δεν «καίγεται» για τον κρατήσει στις τάξεις, αλλά θα προσπαθήσει να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του. Ο Μπογέ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, πραγματοποίησε συνολικά 36 συμμετοχές με τα χρώματα της ΑΕΚ, έχοντας 6 γκολ και 2 ασίστ σε 1.605 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ