Έρχεται ο πατέρας Πόνσε για… ξεκαθάρισμα με την ΑΕΚ

Έρχεται ο πατέρας Πόνσε για… ξεκαθάρισμα με την ΑΕΚ

Περιμένουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ την άφιξη του πατέρα του Εζεκίελ Πόνσε για να... τελειώσει θετικά ή αρνητικά το ζήτημα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται εν μέσω μεταγραφικών εξελίξεων και στόχος της είναι να πάει στην Πολωνία για προετοιμασία αρχές Ιουλίου με το μεγαλύτερο κομμάτι των μεταγραφών συμπληρωμένο.

Μία από τις πιο σημαντικές θέσεις που πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα είναι και αυτή του σέντερ φορ. Οσο μένει ανοιχτό του Εζεκίελ Πόνσε η ΑΕΚ δεν μπορεί να προχωρήσει σε άλλη περίπτωση επιθετικού. Και αυτή την εβδομάδα αναμένεται να τελειώσει η υπόθεση. Στην ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένουν τον πατέρα του Πόνσε, καθώς αυτός κανονίζει όλα τα deal για τον 22χρονο Αργεντίνο. Αυτός άλλωστε ήταν που το έπαιζε… δύσκολος πέρυσι το καλοκαίρι και τρέναρε την υπόθεση δανεισμού του από την Ρόμα, αλλά τελικά έστω και με καθυστέρηση συμφώνησε.

Στο τέλος της εβδομάδας (16 Ιουνίου) τελειώνει η διορία για τις δύο ρήτρες της συμφωνίας της ΑΕΚ με την Ρόμα. Η Ενωση έχει συμφωνήσει αν θέλει να πάρει τον Πόνσε δικό της, πρέπει να πληρώσει είτε 6 εκατ.ευρώ για το 70%, είτε 7 εκατ.ευρώ για το 85% προς την ιταλική ομάδα. Πάντως η Νιούελς Ολντ Μπόις έχει συνολικά 40% των δικαιωμάτων του παίκτη και πρέπει να πληρωθεί εν συνεχεία από την Ρόμα αν προχωρήσει η υπόθεση.

Η ΑΕΚ θέλει τον Πόνσε πολύ. Είναι ο πρώτος στόχος της. Αλλά ως ΠΑΕ δεν μπορεί να πάρει πάνω της το 1,2 εκατ.ευρώ του συμβολαίου του την ώρα που ο Μάρκο Λιβάγια είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο με 700.000 ευρώ. Και ουσιαστικά αυτό το συμβόλαιο είναι σχεδόν… διπλάσιο από την υψηλή κλίμακα συμβολαίων εντός Δικεφάλου. Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα επιχειρήσει μέσω των επαφών να ρίξει το ποσό για να προχωρήσει και την συμφωνία. Αν δεν το καταφέρει τότε δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Πόνσε. Και αυτό μοιάζει πιο… σίγουρο τώρα, από το να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα ο 22χρονος Αργεντίνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ