Guardian: «Ο Φορτούνης θέλει να ανανεώσει»

Guardian: «Ο Φορτούνης θέλει να ανανεώσει»

Στο μέλλον του Κώστα Φορτούνη με αφορμή την πρόταση της Γουέστ Χαμ αναφέρθηκε ο Guardian σημειώνοντας πως ο Έλληνας άσος θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Την παραμονή του στον Ολυμπιακό επιθυμεί ο Κώστας Φορτούνης παρά την έντονη πίεση της Γουέστ Χαμ, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα του Guardian.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, ο Έλληνας άσος προτιμά να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό σημειώνοντας παράλληλα πως ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τουλάχιστον 17 εκατ. ευρώ για να συζητήσουν την πώλησή του.

«Ο αθλητικός διευθυντής Μάριο Ουσίγιος ήθελε να τον πάρει έχοντας παρακολουθήσει τον 26χρονο άσο στη διάρκεια της θητείας του στον Ολυμπιακό, όπως ο Φορτούνης θέλει να μείνει και να ανανεώσει. Αυτό αποτελεί πλήγμα για τα ‘σφυριά’, καθώς θα πρέπει να στραφούν στην απόκτηση άλλου μεσοεπιθετικού για να ανταγωνιστεί με τον Μανουέλ Λανσίνι», επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα.

Όπως και να έχει οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν πως είμαστε προς το φινάλε του σήριαλ Φορτούνη. Μπορεί η Γουέστ Χαμ να έχει κάνει πρόταση που σύμφωνα με τους Άγγλους φτάνει τα 11 εκατ. ευρώ όμως ο αρχηγός του Ολυμπιακού δείχνει ξεκάθαρα την προτίμηση του να κάνει νέο συμβόλαιο ζωής με τους Πειραιώτες μένοντας για πάντα στην ομάδα της καρδιάς του.

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του Φορτούνη με τον Ολυμπιακό. Μπήκαμε άλλωστε σε εβδομάδα που όλα δείχνουν πως θα έχουμε σημαντικά στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ