Η Ομόνοια επιβεβαιώνει το «10»: «Ο Παναθηναϊκός πρότεινε χρήματα σε μεταγενέστερο στάδιο για Κατελάρη»

Η Ομόνοια επιβεβαιώνει το «10»: «Ο Παναθηναϊκός πρότεινε χρήματα σε μεταγενέστερο στάδιο για Κατελάρη»

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του «10» για την πρόταση χωρίς χρήματα που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για Κατελάρη. Τι αναφέρει επίσημα η Ομόνοια.

Η Ομόνοια, μέσω του εκπροσώπου Τύπου της, Ανδρέα Δημητρίου, τοποθετήθηκε για την περίπτωση του Φάνου Κατελάρη και επιβεβαίωσε το προ ημερών ρεπορτάζ του «10». Οι Κύπριοι ανέφεραν ότι τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η ΑΕΚ Λάρνακας έχουν κάνει κρούση για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, ωστόσο αμφότερες οι προτάσεις απορρίφθηκαν.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε τα εξής: «Επειδή γράφονται και λέγονται διάφορα σχετικά με προτάσεις που έχουμε δεχτεί για τον ποδοσφαιριστή μας, Φάνο Κατελάρη, να ξεκαθαρίσουμε το σκηνικό. Μέχρι στιγμής έχουμε δεχτεί δύο προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή.

Η πρώτη από την ΑΕΚ Λάρνακας, ύψους €30.000 ευρώ και η δεύτερη από τον Παναθηναϊκό που δεν περιελάμβανε άμεσα οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά οικονομικά ανταλλάγματα σε μεταγενέστερο στάδιο και υπό κάποιες προϋποθέσεις. Και οι δύο προτάσεις έχουν απορριφθεί».

Ο Δημητρίου επιβεβαίωσε απόλυτα το ρεπορτάζ του 10.gr το οποίο από την πρώτη μέρα είχε γράψει για την πρόταση του Παναθηναϊκού η οποία δεν αφορούσε άμεσα οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά πληρωμή σε μεταγενέστερο χρόνο, με τους πράσινους να προτείνουν και δύο παίκτες με τη μορφή δανεισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ