«Μπορεί να πάει στην ΑΕΚ ο Ζεράλδες»

«Μπορεί να πάει στην ΑΕΚ ο Ζεράλδες»

Ο Μιγκέλ Καρντόζο συνεχίζει έντονα τον σχεδιασμό της ΑΕΚ, με Πορτογαλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες απόκτησης του Ζεράλδες.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο ανέλαβε πριν λίγες ημέρες το τιμόνι της ΑΕΚ και έχει ήδη ξεκινήσει να αναζητά τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε να αποκτήσουν οι «κιτρινόμαυροι» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φαίνεται να ενδιαφέρουν έντονα τον τεχνικό της «ένωσης» είναι ο Πορτογάλος μέσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Φερνάντο Ζεράλδες, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Ρίο Άβε.

Σύμφωνα λοιπόν με κάποια δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, συγκεκριμένα από το «maisfutebol», ο 24χρονος ποδοσφαιριστής συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ντυθεί τελικά στα «κιτρινόμαυρα» και να αποτελέσει έτσι την δεύτερη μεταγραφή της επί Καρντόζο, μετά την απόκτηση του Παουλίνιο.

Μάλιστα το δημοσίευμα το πηγαίνει και ένα βήμα παραπέρα αναφέροντας πως είναι αρκετά πιθανό ο Φερνάντο Ζεράλδες να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει στην Ελλάδα καθώς ο προπονητής της ΑΕΚ έχει ζητήσει επανειλημμένα την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ