ΠΑΟΚ: Ανοιχτό το θέμα Τόσκα για τον Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Ανοιχτό το θέμα Τόσκα για τον Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου με δηλώσεις για το θέμα της παραμονής του Αλίν Τόσκα στον ΠΑΟΚ υποστήριξε πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του.

Ο 50χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της Ρουμανίας μίλησε για τον, Αλίν Τόσκα και το τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα του δανεισμού του από την Ρεάλ Μπέτις.«Ο Τόσκα υπήρξε άψογος στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Δυστυχώς είχε μπροστά του τον Βιεϊρίνια, ένα πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Πορτογαλίας, έναν θαυμάσιο παίκτη και έτσι τον χειμώνα τον πέρασα ως κεντρικό αμυντικό δεδομένου πως επέστρεψε από τον Ατρόμητο και ένας δανεικός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε αυτήν την θέση. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον του…

Από την άλλη, στο κέντρο της άμυνας είχαμε τους καλύτερους αμυντικούς στην Ανατολική Ευρώπη, τους Φερνάντο Βαρέλα και Χοσέ Κρέσπο.

Επιπλέον, η ομάδα αγόρασε με ένα σημαντικό ποσό τον Σβέριρ Ίνγκασον από την Ροστόφ, κάνοντας μια επένδυση για το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Ήταν δύσκολο για τον Αλίν να βρει χρόνο συμμετοχής εκεί. Πάντως ήταν καλά προετοιμασμένος και όποτε χρειάστηκε να παίξει ήταν εξαιρετικός. Θα δούμε τι θα κάνουμε με τον Αλίν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ