ΑΕΚ: Τελειώνει με Ζεράλδες

ΑΕΚ: Τελειώνει με Ζεράλδες

Η ΑΕΚ και ο Καρντόσο πιέζουν για άμεση απάντηση την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον δανεισμό του Φρανσίσκο Ζεράλδες.

Την ώρα που ο Κροάτης χαφ Φίλιπ Κροβίνοβιτς της Μπενφίκα προστέθηκε στην μεταγραφική επικαιρότητα της ΑΕΚ, ο σύλλογος θέλει να κλείσει την υπόθεση του Φρανσίσκο Ζεράλδες.

Ο 24χρονος Πορτογάλος μέσος είναι ο βασικός στόχος της ΑΕΚ για την θέση του μεσοεπιθετικού. Οι πιο σημαντικές συζητήσεις με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας έχουν ξεκινήσει, βρίσκονται σε εξέλιξη και ο Δικέφαλος πιέζει για άμεση απάντηση. Ώστε να έχει εντός εβδομάδας στα χέρια της την απάντηση των Πορτογάλων.

Ο 47χρονος Πορτογάλος προπονητής Μιγκέλ Καρντόσο έχει στο… ψηστήρι τον ποδοσφαιριστή και πλέον αν δεν βρει κάτι καλύτερο η Σπόρτινγκ, τότε θα συναινέσει στο deal. Αυτό αναφέρει δανεισμό για την επόμενη χρονιά με οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι, ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο του.

Ο Καρντόσο τον έχει θέσει ως βασικό στόχο μιας και θεωρεί ότι με αυτόν στο κουμάντο του παιχνιδιού της ΑΕΚ, θα πετύχει τα αποτελέσματα που θέλει. Για αυτό και στοχεύει να τον έχει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μαζί του και να δουλέψει όσα θέλει εξ’ αρχής.

Η ΑΕΚ στις 24 Ιουνίου ξεκινά την προετοιμασία της, ενώ στις 2 Ιουλίου αναχωρεί για το Κίελτσε της Πολωνίας. Πρώτο επίσημο ματς της σεζόν είναι στις 8 Αυγούστου στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ