Να θυμηθεί λίγο την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Να θυμηθεί λίγο την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Σπουδαίους αντιπάλους θέλει το «τριφύλλι» με την επιστροφή του από την Ολλανδία. Η πρόταση της Ιντερ και ένα γεμάτο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός, όπως είναι γνωστό, θ’ ανοίξει το πρόγραμμα των φιλικών του με έναν δυνατό αντίπαλο, αφού θα φιλοξενηθεί στις 17 Ιουλίου στο Ντε Κάιπ από τη Φέγενορντ.

Το «τριφύλλι» θα ήθελε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας έναν εξίσου δυνατό ή και καλύτερο αντίπαλο. Θυμίζουμε επίσης ότι η Φένλο έχει ανακοινώσει φιλικό με τον Παναθηναϊκό στις 27 του επόμενου μήνα, αλλά οι «πράσινοι» ακόμα δεν το έχουν επιβεβαιώσει. Ο Γιώργος Δώνης, όμως, θα ήθελε τρία πολύ δυνατά παιχνίδια και τον Αύγουστο, με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία.

Ο Παναθηναϊκός γυρίζει στις 30 Ιουλίου από το Όστερμπεκ και το πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου. Ο 50χρονος τεχνικός του «τριφυλλιού» επιθυμεί, λοιπόν, να γίνουν ακόμα τρία ματς, ένα κάθε εβδομάδα και οι αντίπαλοι να είναι ιδιαίτερα δυνατοί για να τεστάρει την ομάδα του.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι έχει έρθει πρόταση στα γραφεία του Παναθηναϊκού από την Ίντερ για φιλική αναμέτρηση στις 18 Αυγούστου στο Μιλάνο. Ένας τεράστιος σύλλογος κι αν αποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την πρόταση θα είναι η πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα. Ιδανικός αντίπαλος για να μετρήσει δυνάμεις το «τριφύλλι».

Στην ΠΑΕ, πάντως, θα ήθελαν να υποδεχθούν έναν μεγάλο αντίπαλο και στην Αθήνα. Να έρθει ένας σπουδαίος σύλλογος, το όνομα του οποίου θα δώσει κίνητρο στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να νιώσει κάτι από τα προηγούμενα χρόνια. Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει στην Ευρώπη και οι οπαδοί του έχουν ανάγκη να δουν μεγάλες ομάδες έστω και σε φιλικά. Επιπλέον, θα βοηθηθεί και το ταμείο με τις εισπράξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ