Δεν θα δώσει φιλικό με Ιντερ ο Παναθηναϊκός

Δεν θα δώσει φιλικό με Ιντερ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε πρόταση για φιλικό από την ιταλική ομάδα, αλλά όσο δεν γνωρίζει το πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος δεν μπορεί να πάρει απόφαση για το ματς που θ’ αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε.

Ο Παναθηναϊκός δεν θ’ αντιμετωπίσει τελικά την Ίντερ σε φιλικό παιχνίδι. Η ιταλική ομάδα, όπως τόνιζαν στο «τριφύλλι» έκανε όντως πρόταση για να γίνει μία φιλική αναμέτρηση στις 18 Αυγούστου.

Αυτό το ματς και γενικά οποιοσδήποτε αντίπαλος τη συγκεκριμένη ημερομηνία, θα χρησιμεύσει ως πρόβα τζενεράλε για τον Δώνη, αφού το ελληνικό πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου. Η Ίντερ, ωστόσο, ήθελε απάντηση από τον Παναθηναϊκό έως σήμερα.

Η προθεσμία έληξε και το φιλικό δεν θα γίνει, όπως έλεγαν οι «πράσινοι» κι εξήγησαν τον λόγο. Καταρχάς, απάντησαν ότι δεν μπορούν να δεχθούν ή να απορρίψουν την πρόταση, όσο δεν ξέρουν το πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Ο Δώνης θέλει να γνωρίζει εάν θα έχει ο Παναθηναϊκός εντός ή εκτός έδρας πρεμιέρα κι ανάλογα να κλειστεί το τελευταίο χρονικά φιλικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ