Μεγάλη συνέντευξη Μαρτίνς στην Α Bola: «Κυριαρχήσαμε με το ποδόσφαιρο μας»

Μεγάλη συνέντευξη Μαρτίνς στην Α Bola: «Κυριαρχήσαμε με το ποδόσφαιρο μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα για την δουλειά του στους ερυθρόλευκους. Τι είπε για τους πειραιώτες και τι τον εντυπωσίασε στην ομάδα του λιμανιού. Η προσπάθεια να φτιάξει μια νέα ομάδα, το καλό θέαμα και οι εγκαταστάσεις στο Ρέντη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έκανε καλή δουλειά την σεζόν που πέρασε στους ερυθρόλευκους και όλοι αναγνωρίζουν το έργο το Πορτογάλου προπονητή των πειραιωτών. Ο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στην εφημερίδα A Bola, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους ερυθρόλευκους.

Μάλιστα ο Μαρτίνς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέαμα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν, αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Κυριαρχήσαμε με το ποδόσφαιρο που παίξαμε».

Ο 49χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε αρχικά για το πώς χαρακτηρίζει την πρώτη του χρονιά στον πάγκο της ομάδας του λιμανιού, με τον Μαρτίνς να επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με μεγάλο πρεστίζ και πολλούς τίτλους. Παίζει πάντα για να κατακτά το πρωτάθλημα. Αυτός ήταν και ο στόχος μου αλλά δεν τα καταφέραμε. Ξέαμε βεβαίως ότι η πρώτη χρονιά θα ήταν δύσκολη καθώς υπήρχε ανάγκη να γίνουν ριζικές αλλαγές ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο προφίλ για το μέλλον.

Αυτό το πετύχαμε. Είχαμε 21 νέους παίκτες στον σύλλογο και καταφέραμε να χτίσουμε μια ομάδα που ήταν ικανή να παρουσιάσει ποιότητα στο παιχνίδι της. Δεν φτάσαμε εκεί που θέλαμε, αλλά ο κόσμος και η διοίκηση αναγνώρισαν την δουλειά που έγινε. Κυριαρχήσαμε με το ποδόσφαιρο μας στην Ελλάδα. Μια νέα ομάδα αλλά με μεγάλη ποιότητα».

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, για την ακαδημία του συλλόγου αλλά και για τις ανέσεις που παρέχει η ομάδα του λιμανιού σε προπονητικό επιτελείο και παίκτες. Ο Μαρτίνς τόνισε μάλιστα πως οι ακαδημίες των ερυθρόλευκων είναι καλύτερες από αυτές στην πατρίδα του.

«Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Ακόμα και ο Ροντερίκ (σ.σ. Μιράντα) που έχει περάσει από την Μπενφίκα και ο Ποντένσε που έχει παίξει στην Σπόρτινγκ, αναγνώρισαν την ποιότητα των ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Είναι καλύτερες από αυτές στην Πορτογαλία. Υπάρχουν λοιπόν οι συνθήκες για να δουλέψεις με όλες τις ανέσεις. Υπάρχουν στην ομάδα και άνθρωποι που έχουν δουλέψει στον Ολυμπιακό με άλλους Πορτογάλους προπονητές, όπως ο Ζαρντίμ, ο Μπέντο, ο Περέιρα και ο Μάρκο Σίλβα».

Ο προπονητής των πειραιωτών αναφέρθηκε και στην εξέλιξη της περσινής σεζόν αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Έπρεπε να χτίσω μια ομάδα και είχαμε αντίπαλο έναν πολύ δυνατό ΠΑΟΚ. Κάναμε σπουδαία δουλειά η οποία αναγνωρίστηκε από τον κόσμο, τον πρόεδρο αλλά και όσους έβλεπαν το πρωτάθλημα. Επίσης παρουσιάσαμε παίκτες όπως ο Φορτούνης, ο Σισέ, ο Ποντένσε και ο Καμαρά τους οποίους θέλουν μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ