«Μάχη» σε τρία μέτωπα για την ΑΕΚ

«Μάχη» σε τρία μέτωπα για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ «τρέχει» τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και φαίνεται ότι ολοκληρώνει άμεσα τη μεταγραφή του Ζεράλδες, ενώ προχωράει τις υποθέσεις των Κροβίνοβιτς και Φάμπιο Μάρτινς.

Η ΑΕΚ και ο Μιγκέλ Καρντόσο έχουν στρωθεί στη δουλειά προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα το βασικό κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού της Ένωσης προτού ξεκινήσει η προετοιμασία.

Για αυτό τον λόγο οι κιτρινόμαυροι έχουν ανοιχτά τρία μέτωπα και βρίσκονται σε καλό δρόμο και στις τρεις υποθέσεις που κινούνται. Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Ο Τσίκο Ζεράλδες αποτελεί τον παίκτη – κλειδί για τον Πορτογάλο προπονητή της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν και φαίνεται πως έχει κλείσει, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του. Η ολοκλήρωση της μεταγραφής αναμένεται άμεσα και ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας για να υπογράψει και να ανακοινωθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζεράλδες θα έχει οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, η οποία ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστή.

Παράλληλα, η ΑΕΚ «τρέχει» ακόμα δύο περιπτώσεις. Η μία είναι του Φιλίπ Κροβίνοβιτς, με την Ένωση να είναι σε συνεχείς επαφές με την Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι και η ΑΕΚ περιμένουν την άδεια της Μπενφίκα για να προχωρήσουν τις συζητήσεις με τον παίκτη για τον οποίο έχει εκφραστεί με πολύ καλά λόγια ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Η άλλη είναι ο Φάμπιο Μάρτινς, ο οποίος ανήκει στην Μπράγκα. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα οι δύο ομάδες είχαν συζητήσεις τις προηγούμενες ώρες και η μεταγραφή του αριστερού εξτρέμ μοιάζει να είναι σε καλό δρόμο για τους κιτρινόμαυρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ