Ενδιαφέρον του Άρη για Μαντσίνι (vids)

Ενδιαφέρον του Άρη για Μαντσίνι (vids)

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου εξτρέμ.

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Άρη βρίσκεται για σεβαστό χρονικό διάστημα το όνομα του Ντάνιελ Μαντσίνι. Οι κίτρινοι ψάχνουν παίκτη για να ενισχύσουν τη δεξιά τους πτέρυγα και έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 23χρονο εξτρέμ, που ταιριάζει στα «θέλω» τους.

Ο Αργεντινός, που λόγω καταγωγής έχει ιταλικό διαβατήριο, ανήκει στην Μπορντό και το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου, όμως δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του προπονητή και φέτος, όπως και τις δυο περσινές σεζόν, καθώς δόθηκε δανεικός διαδοχικά το 2017 στην Τουρ (29 συμμετοχές, 6 γκολ) και το 2018 στην Οσέρ (38 συμμετοχές, 6 γκολ).

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Νιούελς Ολντ Μπόις την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, όπου έπαιξε για δυο χρονιές (7 συμμετοχές, 2 γκολ) πριν να μεταπηδήσει στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι ο Άρης εξετάζει και την περίπτωση του Ρομέν Φιλιποτό, που επίσης αγωνίζεται στην Οσέρ, όμως ο Μαντσίνι θα αποτελούσε ιδανικότερη λύση αφού παίζει κατά κύριο λόγο στα δεξιά και επιπλέον είναι μικρός σε ηλικία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ