Πότε επιστρέφουν οι διεθνείς στον Άρη

Πότε επιστρέφουν οι διεθνείς στον Άρη

Κόρχουτ, Μπάσα και Σιώπης θα ενσωματωθούν λίγες μέρες μετά την «πρώτη», ενώ τηρείται στάση αναμονής για την κατάσταση του τελευταίου.

Η προετοιμασία του Άρη θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα, με τις πιθανότερες ημερομηνίες για την πρώτη συγκέντρωση των παικτών να «παίζουν» στο τριήμερο 18, 19 και 20 Ιουνίου, ενώ θα προηγηθούν και τα εργομετρικά των παικτών.

Τρεις από τους ποδοσφαιριστές θα αργήσουν κάποιες μέρες να ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους, έχοντας πάρει ειδική άδεια. Πρόκειται για τους διεθνείς Μανώλη Σιώπη, Μίχαϊ Κόρχουτ και Μίτζεν Μπάσα, που μέχρι και χτες (11/06) είχαν υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες θα χρειαστούν κάποια 24ωρα για ξεκούραση και προβλέπεται να αρχίσουν τις προπονήσεις κοντά στην ημερομηνία αναχώρησης για την Ολλανδία (σύμφωνα με πληροφορίες το ταξίδι θα γίνει την 1 Ιουλίου), όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αυτό που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας είναι φυσικά ο τραυματισμός του Μανώλη Σιώπη, που υπέστη στο παιχνίδι της Εθνικής με την Αρμενία.

Αν τελικά διαπιστωθεί πως πρόκειται για βαρύ διάστρεμμα, όπως εκτιμάται, θα χρειαστεί επιπλέον χρόνο για να επανέλθει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ