Δεν βιάζονται Παναθηναϊκός και Κουρμπέλης

Δεν βιάζονται Παναθηναϊκός και Κουρμπέλης

Οι συζητήσεις του «τριφυλλιού» με τον αρχηγό για επέκταση του συμβολαίου του αναμένεται να κορυφωθούν μετά την προετοιμασία.

Στον Παναθηναϊκό έχουν κάνει προτάσεις για επέκταση στους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μαυρομμάτη, Ινσούα, αλλά όχι ακόμα στον Κουρμπέλη.

Ο αρχηγός είχε υποχρεώσεις με την Εθνική και ο Νίκος Νταμπίζας έκρινε ότι οι υπόλοιπες περιπτώσεις πρέπει να τρέξουν άμεσα. Ο διεθνής χαφ, άλλωστε, έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2020 και δεν υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη τόσο από το «τριφύλλι», όσο κι από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα ήθελε να δέσει για περισσότερα χρόνια τον Κουρμπέλη, ο οποίος τον ερχόμενο Νοέμβριο κλείνει τα 26 κι αποτελεί το πιο μεγάλο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Ο Κουρμπέλης μετά την Εθνική θα κάνει τις διακοπές του και λογικά μία πρώτη συζήτηση με τον τεχνικό διευθυντή θα γίνει με την επιστροφή του στην ομάδα (θα έχει λίγες μέρες παραπάνω άδεια και θα γυρίσει 8-10 Ιουλίου). Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα ξεκινήσουν μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Εξελίξεις, λοιπόν, για τον αρχηγό θα πρέπει να περιμένουμε από τον Αύγουστο. Όσον αφορά το ενδεχόμενο να έρθει πρόταση, είναι πιθανό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι, αλλά στον Παναθηναϊκό δύσκολα θα έπαιρναν την απόφαση να τον παραχωρήσουν  αν στο ταμείο τους δεν μπουν καθαρά 2-2,5 εκατ. ευρώ, διότι είναι γνωστό ότι έχει ποσοστό μεταπώλησης 25% και ο Αστέρας Τρίπολης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ