«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Μίκελ Αγκού»

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Μίκελ Αγκού»

Δημοσιεύματα στη Νιγηρία αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι είναι κοντά στην απόκτηση του 26χρονου μέσου της Πόρτο

Ο Ολυμπιακός είναι στην τελική ευθεία για την υλοποίηση μεταγραφικών κινήσεων που θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό το έμψυχο δυναμικό του ενόψει της επόμενης σεζόν και δημοσιεύματα στη Νιγηρία αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι είναι κοντά στην απόκτηση του Μίκελ Αγκού της Πόρτο.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Νιγηριανοί ο 26χρονος μέσος της πορτογαλικής ομάδας είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους πειραιώτες και προσθέτουν πως όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Ο Αγκού είναι παίκτης που είχε απασχολήσει την ομάδα του Πειραιά και το περασμένο καλοκαίρι, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ασχοληθεί μάλιστα με την συγκεκριμένη περίπτωση και πέρυσι αλλά η μεταγραφή δεν είχε πραγματοποιηθεί.

Με βάση πάντως τα όσα μεταδίδουν οι Νιγηριανοί, ο Ολυμπιακός δεν ξέχασε τον Αγκού και οι πληροφορίες από την αφρικανική χώρα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του παίκτη.

Ο Αγκού αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Σετούμπαλ με την μορφή δανεισμού, πραγματοποιώντας 22 εμφανίσεις με την φανέλα της πορτογαλικής ομάδας. Πάντα με βάση τα όσα αναφέρουν οι Νιγηριανοί, οι απαιτήσεις των «δράκων» για την παραχώρηση του παίκτη ανέρχονται στα πέντε εκατ. ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ