Διάψευση του Σαββίδη για ΠΑΟΚ και Ματέο Γκαρσία (pics)

Διάψευση του Σαββίδη για ΠΑΟΚ και Ματέο Γκαρσία (pics)

Ο Πάκο Καμπρέρα της «La Provincia» είναι ο δημοσιογράφος που έγραψε την εκτίμησή του, ότι ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στη Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία, αλλά έχει πέσει εντελώς έξω…

Δημοσίευμα του ισπανικού σάιτ «laprovincia.es» σημειώνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει προβάδισμα για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία, καθώς είναι έτοιμος να πληρώσει 3 εκ. ευρώ στη Λας Πάλμας για την απόκτησή του!

Πρόκειται για ένα θέμα που έρχεται σε κόντρα με όσα υποστήριξε ο Γιώργος Σαββίδης τον προηγούμενο μήνα, ο οποίος όταν ρωτήθηκε στα social media από φίλο του ΠΑΟΚ αν η ομάδα ενδιαφέρεται για τον Ματέο Γκαρσία, η απάντησή του ήταν αρνητική.

Τώρα ο μεγάλος γιος του προέδρου και μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ διέψευσε ξανά το θέμα με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό!

«Δεν είναι αλήθεια», απάντησε λακωνικά σε νέα ερώτηση φίλων του Δικέφαλου για το αν ο ΠΑΟΚ παίρνει τον Ματέο Γκαρσία.

Πως βγήκε λοιπόν ένα τέτοιο θέμα (το οποίο διαψεύδεται πλέον τον ΠΑΟΚ) από την Ισπανία;

Ο δημοσιογράφος Πάκο Καμπρέρα ήταν ο συντάκτης του άρθρο και μιλώντας στο «PAOK24» εξήγησε πώς έγραψε την εκτίμησή του, ότι ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στη Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ, σε συζήτηση που είχαμε χτες το βράδυ μου είπε ξανά ότι ο Ματέο Γκαρσία έχει πουληθεί έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Και πάλι δε θέλησε να μου αποκαλύψει το όνομα της ομάδας ή τη χώρα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο παίκτης. Επιπρόσθετα ένας γνωστός ατζέντης, μού είπε πως μία από τις επιλογές για την πώληση του Ματέο είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ. Παράλληλα μου ξεκαθάρισε ότι υπήρξε ενδιαφέρον και από το Μεξικό».

Φαίνεται λοιπόν ότι δεν είναι σίγουρος ο Πάκο Καμπρέρα για την πρόταση του ΠΑΟΚ, αλλά όσα έγραψε αποτελούν μία δική του εκτίμηση με βάση πληροφορίες που είχε μαζέψει, η οποία εκτίμηση είναι λανθασμένη και μπλέκει άδικα το όνομα του Δικέφαλου.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Λας Πάλμας θα παραθέσει μία συνέντευξη Τύπου. Σε αυτή σίγουρα θα ρωτηθεί για το μέλλον του Ματέο Γκαρσία, το οποίο εδώ στην Ισπανία παραμένει ένα μυστήριο. Εκτιμώ ότι δύσκολα θα μπορούσε ο παίκτης να πάει σε λίγκα στο Μεξικό ή να αγωνιστεί στο ποδόσφαιρο των Ηνωμένων Πολιτειών γιατί και αυτό ακούστηκε ως επιλογή.

Και το λέω αυτό γιατί κυρίως στο Μεξικό δύσκολα θα βρεθεί μία ομάδα να δώσω 3 εκατομμύρια για να αποκτήσει έναν παίκτη, όσα χρήματα δηλαδή έχει πουληθεί ο Γκαρσία. Θα πρέπει να παραδεχτώ ότι ο κύριος Ραμίρεζ (πρόεδρος της Λας Πάλμας) μου ανέφερε και αρκετά ακόμα ονόματα ελληνικών ομάδων για το ενδιαφέρον γύρω από τον Ματέο Γκαρσία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ