Αποκάλυψη: Καμαρά Νο2 φέρνει ο Ολυμπιακός!

Αποκάλυψη: Καμαρά Νο2 φέρνει ο Ολυμπιακός!

To10.gr γράφει για τις πληροφορίες από τη Γαλλία, που θέλουν τον Φοντέ Καμαρά να βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό. Ποιος είναι ο «νέος Μαζουακού», που είναι συμπαίκτης των Μπα και Μάντι Καμαρά!

Μόλις την Πέμπτη η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τον Φερλάντ Μεντί. Εναν ποδοσφαιριστή που πρώτος ανακάλυψε ο Ολυμπιακός, πριν από σχεδόν τρία χρόνια. Οταν ακόμη αγωνιζόταν στη Χάβρη. Εν τέλει, στη μάχη της διεκδίκησής του με τη Λιόν, η γαλλική ομάδα ήταν εκείνη που αναδείχθηκε νικήτρια. Αποκτώντας τον νυν διεθνή Γάλλο και… «γκαλάκτικο» αριστερό μπακ. Με τους Ερυθρόλευκους, ωστόσο, να μην πτοούνται και να αναζητούν τα επόμενα διαμάντια από τον κρυμμένο ποδοσφαιρικό θησαυρό της Γαλλίας. Με το όνομα του Φοντέ Καμαρά, να έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Και αυτή τη φορά όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα βγει νικητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr από τη Γαλλία, λοιπόν, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της Γκαζελέκ Αζαξιό, για την απόκτηση του… δεύτερου Καμαρά του δυναμικού του. Με τον 21χρονο αριστερό μπακ, μάλιστα, να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Γουινέας που θα λάβει μέρος στο Κόπα Αφρικα. Οπως και ο έτερος Καμαρά των Πειραιωτών, ο Μάντι, ο οποίος ανέβασε το βράδυ βίντεο με τον… συνεπώνυμό του από το Μαρόκο, όπου προετοιμάζεται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους.

Προφανώς ο Φοντέ Καμαρά αποτελεί προϊόν του σκάουτινγκ που κάνει ο Ολυμπιακός συνολικά στη γαλλική επικράτεια (και όχι μόνο). Και προφανώς αναμένεται να αποτελέσει ακόμη μία επένδυση με συγκεκριμένα κριτήρια και προοπτική για τους Ερυθρόλευκους. Μια επένδυση τύπου Σισέ, Μάντι Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα. Μια «έξυπνη βόμβα», όπως εκείνη που είχε σκάσει ο Ολυμπιακός, όταν είχε φέρει ελεύθερο στην Ελλάδα τον Αρτούρ Μασουακού.

«ΔΑΙΜΟΝΑΣ» ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ… ΚΛΟΠΗ

Ποιος είναι ο Φοντέ Καμαρά; Γεννήθηκε στο Κονάκρι της Γουινέας στις 17 Απριλίου 1998. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία CEFOMIG, από όπου τον ανακάλυψε η Μπαστιά το καλοκαίρι του 2016. Τη δεύτερη χρονιά του έγινε στέλεχος της πρώτης ομάδας και στις 13/06/2018 υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Γκαζελέκ Αζαξιό. Ομάδα από την οποία ο Ολυμπιακός απέκτησε και τον Μπα. Με τον υποβιβασμό της Αζαξιό, μάλιστα, να διευκολύνει αισθητά την προσπάθεια των Πειραιωτών να κάνουν δικό τους τον ύψους 1.67, αλλά δαιμόνιο και ταχύτατο Αφρικανό αριστερό μπακ.

Οι πληροφορίες που προκύπτουν από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έκανε ήδη την κίνησή του προς την Γκαζελέκ. Κατέθεσε την πρότασή του και περιμένει την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής! Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι Ερυθρόλευκοι πρόλαβαν αρκετές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Ενώ είναι πολύ πιθανό να έγινε κίνηση πριν την έναρξη του Κόπα Αφρικα, ώστε να μην ανέβει η τιμή του ποδοσφαιριστή, σε τυχόν καλή παρουσία του στο τουρνουά.

Ο ΚΟΥΤΡΗΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΙ

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να απαντήσουμε κάποια σημαντικά ερωτήματα. Οπως για παράδειγμα το εάν «χρειάζεται ο Ολυμπιακός αριστερό μπακ». Προφανώς αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται, από τη στιγμή που και ο Κώστας Τσιμίκας, αλλά και ο Λεονάρντο Κούτρης βρίσκονται στο ρόστερ. Αυτό, όμως δεν σημαίνει ότι μια ευκαιρία δεν την αρπάζεις εάν τη βρεις μπροστά σου. Εξάλλου, δεν είναι μυστικό ότι ειδικά για τον Κούτρη, έχουν δείξει ενδιαφέρον μια σειρά από σημαντικές ομάδες.

Ενα άλλο ερώτημα αφορά στο κατά πόσο ένας παίκτης 21 ετών, με μόλις μία χρονιά στη Ligue 2 (35 συμμετοχές, 3 ασίστ) θα μπορούσε να αποτελέσει αξιόπιστη λύση για τον Ολυμπιακό. Πιθανότατα περιττό ερώτημα. Αλλώστε υπάρχει το αποστομωτικό παράδειγμα του Μάντι Καμαρά, που ήταν ακριβώς στην ίδια ηλικία και με τα ίδια δεδομένα και έναν χρόνο λιγότερο στην Ευρώπη, πριν τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός και εξελιχθεί σε έναν παίκτη που έχει προκαλέσει αίσθηση σε ολόκληρη την Ευρώπη. Εξάλλου, μπορεί ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσει και να τον αφήσει έναν χρόνο σε κάποια άλλη ομάδα. Όπως έκανε με τους προηγούμενους παίκτες από τη συγκεκριμένη αγορά.

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει την πολιτική της απόκτησης παικτών υψηλής ποιότητας και προοπτικής, κάτω από τη μύτη των μεγάλων της Γαλλίας και της Ευρώπης. Αλλωστε, μόνο ζημιωμένος δεν έχει βγει από τη συγκεκριμένη αγορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ