«Τριετές συμβόλαιο στην Αλάνιασπορ ο Μπακασέτας» (pic)

«Τριετές συμβόλαιο στην Αλάνιασπορ ο Μπακασέτας» (pic)

Η «Fanatik» γράφει για το οριστικό deal του Τάσου Μπακασέτα με την τουρκική Αλάνιασπορ.

Μόνο οι ανακοινώσεις πλέον απομένουν για το οριστικό deal του Τάσου Μπακασέτα με την Αλάνιασπορ. Ο διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκεται στην Τουρκία και ολοκληρώνει την μεταγραφή του στην τουρκική ομάδα. Εκεί που θα έχει συμπαίκτες τον Τζαβέλλα και τον Βιγιαφάνες και προπονητή τον Ερόλ Μπουλούτ.

Σύμφωνα με τη «Fanatik», o «Μπάκα» τα έχει βρει σε όλα με την Αλάνιασπορ και έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο μαζί της για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο προπονητής της τούρκικης ομάδας, Ερόλ Μπουλούτ (πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου), έχει πολύ καλή γνώμη για τον Ελληνα διεθνή και είναι φιλόδοξος εν όψει της νέας σεζόν.

Ετσι, όπως όλα δείχνουν, ο 25χρονος φεύγει μετά από 3 χρόνια παρουσίας, έχοντας κατακτήσει μαζί της ένα πρωτάθλημα Ελλάδας (2018), ενώ είχε ενεργό ρόλο στην πρόκριση των «κιτρινόμαυρων» στους ομίλους του Champions League (2018-19), αλλά και σε αυτούς του Europa League (2017-18). Συνολικά έπαιξε σε 103 ματς με τα «κιτρινόμαυρα» και σκόραρε 20 γκολ.

https://twitter.com/fanatikcomtr/status/1139533447389691905

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ