«Προτεραιότητα της Σέλτικ ο Ελαμπντελαουί»

«Προτεραιότητα της Σέλτικ ο Ελαμπντελαουί»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Νορβηγός διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, συνεχίζει να απασχολεί την ομάδα της Σκωτίας.

Το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον Νορβηγό διεθνή μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, συνεχίζει να υφίσταται με την Σέλτικ να παρουσιάζεται ως ο πρώτος υποψήφιος μνηστήρας του 27χρονου μπακ/χαφ.

Πιο συγκεκριμένα, η «67hailhail.com» αναφέρει ότι οι Σκωτσέζοι μετά τη φυγή του Μίκαελ Λούστιγκ έχουν ως προτεραιότητά τους την απόκτηση του άσου του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι οι Καθολικοί είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον έμπειρο μπακ και τον περασμένο Ιανουάριο, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάτι περισσότερο τότε.

Στο εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνεται επίσης ότι ο Ομάρ αγωνίζεται σε μία τοπ ευρωπαϊκή ομάδα είναι και διεθνής με την εθνική Νορβηγίας δεδομένα που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των Σκωτσέζων.

Ο Ομάρ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στο Λιμάνι, παρότι έμεινε στα πιτς λόγω τραυματισμού. Το ενδιαφέρον των συλλογών μάλιστα, δεν αποκλείεται άμεσα να μεταφραστεί και σε επίσημη πρόταση, με την Σέλτικ να φαίνεται διατεθειμένη να καταβάλει το ποσό που απαιτούν οι Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ