Προ των πυλών το deal Zεράλδες – ΑΕΚ

Προ των πυλών το deal Zεράλδες – ΑΕΚ

Η Ένωση αναμένεται να ολοκληρώσει άμεσα την συμφωνία της με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Φρανσίσκο Ζεράλδες

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για να ολοκληρωθεί η  μεταγραφής του Φρανσίσκο Ζεράλδες υπό τη μορφή (μονοετούς) δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει η ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων ανάμεσα στους δύο συλλόγους για να ολοκληρωθούν και τα τυπικά.

Ο 24χρονος Πορτογάλος άσος που ήταν προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού της Ένωσης, Μιγκέλ Καρντόσο, αναμένεται άμεσα στη χώρα μας.  Συγκεκριμένα, στόχος είναι απόψε ή αύριο Σάββατο (15/06) να διευθετηθούν όλες οι εναπομείνασες λεπτομέρειες και ο παίκτης να ταξιδέψει στην Αθήνα για πέσουν οι υπογραφές και να γίνει και η επίσημη παρουσίασή του.

Ο Ζεράλδες είναι σημαντικό κομμάτι στο πλάνο του Μιγκέλ Καρντόσο για την ΑΕΚ του «αύριο» που θα έχει διαφορετική φιλοσοφία και θα στηρίζεται πολύ στις επιθετικές αρετές των ποδοσφαιριστών της, με στόχο το όμορφο, επιθετικό ποδόσφαιρο.

Μετά τους Ανελ Σαμπανάτζοβιτς, Παουλίνιο, Γιώργο Αθανασιάδη στα κιτρινόμαυρα θα ντυθεί και ο Φρανσίσκο Ζεράλδες ο οποίος θα ανανεώσει ως το 2022 το συμβόλαιο συνεργασίας του με την Σπόρτινγκ αλλά θα έρθει στην Ελλάδα για χάρη της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ