Ξανά στο προσκήνιο Ρολάντο και Μπρίτος για Ολυμπιακό

Ξανά στο προσκήνιο Ρολάντο και Μπρίτος για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με τους Ρολάντο και Μπρίτος να βρίσκονται και πάλι στη μεταγραφική επικαιρότητα των ερυθρόλευκων.

Στον Ολυμπιακό παράλληλα με τις προπονήσεις, τρέχουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, με την απόκτηση ενός στόπερ να είναι από τις πρώτες προτεραιότητες. Μεταξύ των παικτών που κοιτάζουν οι ερυθρόλευκοι, βρίσκονται και οι Ρολάντο και Μπρίτος σύμφωνα με το Φως των Σπορ.

Οι δύο αμυντικοί είναι… γνώριμα πρόσωπα στους Πειραιώτες αφού έχουν προταθεί και πάλι στο Λιμάνι χωρίς ωστόσο να προχωρήσει κάποια από τις δύο περιπτώσεις. O Πορτογάλος Ρολάντο, στα 33 του πλέον έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ και προτάθηκε στον Ολυμπιακό την ώρα που έχει και προτάσεις από τις Μπράγκα και Μπελενένσες.

Από την άλλη ο επίσης 33χρονος Μιγκέλ Μπρίτος μετά από μια τετραετία στην Premier League και την Γουότφορντ, έμεινε ελεύθερος αφού εν βρίσκονταν στα πλάνα του αγγλικού συλλόγου. Ο Ουρουγουανός βρίσκεται στα υπ’ όψιν του Ολυμπιακού ωστόσο κάποια κίνηση αναμένεται να γίνει εφόσον δεν προχωρήσουν οι περιπτώσεις που έχουν σε πρώτο πλάνο οι Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ