Κλείνει στον Βόλο ο Σαρμιέντο (vids)

Κλείνει στον Βόλο ο Σαρμιέντο (vids)

Ο ΝΠΣ Βόλος συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη της Νιούελς Ολντ Μπόις, Μπράιαν Σαρμιέντο.

Ο ΝΠΣ Βόλος πήρε την απευθείας άνοδο από τη Football League και έχει ξεκινήσει το μεταγραφικό του πλάνο ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στη Super League.

Η ομάδα της Μαγνησίας προχωράει σε σημαντικές προσθήκες για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική τη νέα χρονιά και μετά τον Έρικ Γέντρισεκ είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση ακόμα μίας σπουδαίας μεταγραφής.

Συγκεκριμένα, ο Βόλος ήρθε προφορική συμφωνία με τον Μπρίαν Σαρμιέντο, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει αρχηγός της Νίουελς Ολντ Μπόις και θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του αργεντίνικου πρωταθλήματος.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, ενώ αποχώρησε από τη Νιούελς λόγω οικονομικών οφειλών, αλλά και λόγω ενός τραυματισμού που τον ανάγκασε να χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σαρμιέντο θα βρεθεί μέσα στις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει στους νεοφώτιστους που έχουν μπει πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ