ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: Για Θεσσαλονίκη – Αθήνα…

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: Για Θεσσαλονίκη – Αθήνα…

Παίκτης του Ατρόμητου πρέπει να θεωρείται ο Χάρης Χαρίσης, και η ασπρόμαυρη συνοικία στο Περιστέρι, ετοιμάζεται να υποδεχθεί ακόμα ένα μέλος.

Κάτι από… συμπρωτεύουσα έχει τα τελευταία χρόνια το Περιστέρι. Η ασπρόμαυρη συνοικία στα δυτικά προάστια μεγαλώνει. Η αγαστή συνεργασία Ατρόμητου και ΠΑΟΚ συνεχίζεται. Το μεσημέρι του Σαββάτου (15/06), έγινε γνωστός ο επαναπατρισμός του Χάρη Χαρίση, ο οποίος έμεινε… ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ στον οποίο άνηκε από το 2015, και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο.

Ο 24χρονος μέσος που αυτήν την στιγμή έχει χρηματιστηριακή αξία 700.000 ευρώ, έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τους Περιστεριώτες και την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα. Πριν από τέσσερα χρόνια ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε έναντι 500.000 ευρώ και τον παραχώρησε δανεικό στις βελγικές ομάδες, Σιντ-Τρούιντεν και Κόρτραϊκ.

Η ομάδα των δυτικών Προαστίων, θέλει ακόμα έναν παίκτη του πρωταθλητή Ελλάδας. Ο λόγος για τον 24χρονο εξτρέμ, Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος πέρασε το πρώτο μισό της περασμένη σεζόν ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα και το δεύτερο στην πολωνική Γκόρνικ Ζάμπζε. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δείχνει να τον υπολογίζει ούτε στα πλάνα της επόμενης σεζόν, και το δρομολόγιο προς Περιστέρι είναι γνωστό.

Μπορεί κάλλιστα να ρωτήσει τους Ευθύμη Κουλούρη, Αμρ Ουάρντα, Δημήτρη Γιαννούλη, Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ο τελευταίος δεν βγαίνει ούτε με αίτηση από το κέντρο της άμυνας, των Περιστεριωτών, ενώ βασικός και αναντικατάστατος είναι και ο Δημήτρης Γιαννούλης στο αριστερό άκρο των μετόπισθεν της ομάδας. Ο Αιγύπτιος δε, όσες φορές κι αν επιχείρησε να μοιράσει μέρος των δεξιοτήτων του στην ομάδα της συμπρωτεύουσας, η κατάληξη ήταν ίδια: Ατρόμητος.

Πάμε να τα δούμε, λίγο πιο αναλυτικά, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος παραχωρήθηκε στον Ατρόμητο ως δανεικός πέρυσι το καλοκαίρι. Τα πεπραγμένα του, γνωστά. Σε όλες τις διοργανώσεις είχε συνολικά 35 συμμετοχές, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 25 φορές και μοίρασε 5 ασίστ στους συμπαίκτες του. Ο μονοετές δανεισμός του ολοκληρώθηκε και εκείνος αρχίζει να καρπώνεται την εξαιρετική χρονιά που έκανε στο Περιστέρι, όντας στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον πρώτο λόγο.

Ακόμα πιο πίσω, το καλοκαίρι του 2017, το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Περιστέρι, έκαναν οι Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Χατζηισαΐας. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον ύψους 1,85 αριστερό μπακ το 2014, κι έκτοτε έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Πιερικό, Βέροια, Ανόρθωση και από το 2017 κινείται στα δυτικά, με το τελευταίο ρεπορτάζ να τον θέλει να επιστρέφει στον Δικέφαλο του Βορρά.

Όσον αφορά στον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό. Οι Ασπρόμαυροι τον έκαναν δικό τους τον Γενάρη το 2016 από τον Πανιώνιο. Το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρόμητου και δεν αποκλείεται οι Περιστεριώτες να τον κρατήσουν τρίτη διαδοχική σεζόν στο ρόστερ τους.

Όσον αφορά τον βιρτουόζο εξτρέμ δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2017. Από το Περιστέρι δοκίμασε την τύχη του ξανά στα ασπρόμαυρα, χωρίς επιτυχία, αφού έφτιαξε εκ νέου βαλίτσες για Περιστέρι τον Γενάρη του 2019.

Δύο χρόνια, τέσσερις συν δύο παίκτες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ