Ένα εκατομμύριο η τιμή εκκίνησης για Χατζηγιοβάνη

Ένα εκατομμύριο η τιμή εκκίνησης για Χατζηγιοβάνη

Παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις για ανανέωση του συμβολαίου του Χατζηγιοβάνη, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος και για ενδεχόμενη πρόταση.

Ένα από τα πλέον σημαντικά ζητήματα για τον Παναθηναϊκό και τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ είναι αυτό του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Μπορεί τις τελευταίες μέρες να έχουν αναπτυχθεί σενάρια περί… αγεφύρωτου χάσματος μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ του Παναθηναϊκού και της πλευράς του ποδοσφαιριστή. Επί της ουσίας δεν υπάρχει αρνητική απάντηση του Χατζηγιοβάνη στην πρόταση του Παναθηναϊκού, αφού δεν υπάρχει καν… απάντηση έως τώρα.

Έχει υπάρξει μια επικοινωνία, έχει γίνει η πρώτη πρόταση από τον Παναθηναϊκό, με την υποσημείωση πως οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν μετά της 15 του μήνα και πως υπάρχει καλή διάθεση από πλευράς Παναθηναϊκού. Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του παίκτη.

Έχουμε σημειώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως ο Χατζηγιοβάνης εκτιμά πολύ το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός του έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθεί και ουσιαστικά να «φτιάξει» το όνομά του. Του έδωσε την ευκαιρία να προσελκύσει συλλόγους από το εξωτερικό. Και αυτή τη στιγμή τα χρήματα δεν είναι το παν για τον νεαρό.

Τι θα τον έφερνε εκτός Παναθηναϊκού; Μια πρόταση από το εξωτερικό και από ένα πρωτάθλημα που πραγματικά θα τον συγκινούσε. Εκεί ψάχνουν οι ατζέντηδες του παίκτη, οι οποίοι έχουν ρωτήσει τον Νταμπίζα για τα χρήματα που θα αξίωνε ο Παναθηναϊκός προκειμένου να δώσει τον ποδοσφαιριστή.

Οι πράσινοι δεδομένα δεν πρόκειται να τον πουλήσουν με λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ, κάτι που είναι η τιμή εκκίνησης. Διότι οι βλέψεις τους είναι περισσότερα. Και σίγουρα θα συζητούσαν μια συμφωνία που θα περιελάμβανε υψηλό ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεδομένα θα έχει μεταπωλητική αξία.

Είναι πάντως νωρίς ακόμα για οποιοδήποτε συμπέρασμα γύρω από το θέμα του Χατζηγιοβάνη. Διότι ούτε η πλευρά του Παναθηναϊκού βιάζεται, ούτε εκείνη του παίκτη.

Σημειώστε κιόλας πως ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου δε σημαίνει αυτόματα «μη πώληση». Αντίθετα, μπορεί να μπει ρήτρα που να εξασφαλίζει στον Παναθηναϊκό πολλά περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που θα αξίωνε τούτη την ώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ