Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ντιόπ από την ΑΕΚ

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ντιόπ από την ΑΕΚ

Ο Πάπα Κούλι Ντιόπ φεύγει από τον Εσπανιόλ και έχει μπει στο στόχαστρο της ΑΕΚ ως πιθανός αντικαταστάτης τους Γιόχανσον.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάκομπ Γιόχανσον έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην ΑΕΚ, καθώς οι λύσεις στη μεσαία γραμμή της Ενωσης είναι λίγες. Για αυτόν τον λόγο θεωρείται βέβαιο ότι στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν δυναμικά για την ενίσχυσή τους στο κέντρο.

Μάλιστα προέκυψε και ένα νέο όνομα ως πιθανού μεταγραφικού στόχου της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ. Ο λόγος για τον 31χρονο Πάπα Κούλι Ντιόπ, έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και γεμάτη καριέρα, ο οποίος για πολλά χρόνια απασχόλησε, τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό, χωρίς ποτέ να έρθει στην Ελλάδα.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος μέσος μπορεί να αγωνιστεί, τόσο ως 6άρι όσο και ως 8άρι, καθώς έχει τη δυνατότητα και να δημιουργεί, αλλά και να εκτελεί εφόσον βρεθεί σε θέση βολής. Επίσης, είναι προφανές ότι αποτελεί σκέψη του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τον γνωρίζει καλά από την 9ετή παρουσία του παίκτη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ενώ η περίπτωσή του ταιριάζει και στα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ.

Το συμβόλαιο του Ντιόπ με την Εσπανιόλ λήγει το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο ο τεχνικός της καταλανικής ομάδας, Κίκε Σάντσεθ Φλόρες δεν τον υπολογίζει, με αποτέλεσμα να του έχει δώσει φέτος μόλις 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο. Σύμφωνα με τη «Live Sport», μάλιστα, αυτό το γεγονός κάνει τους «κιτρινόμαυρους» να πιστεύουν ότ θα μπορέσουν να αποκτήσουν με ένα ιδιαιτέρως… οικονομικό πακέτο τον Αφρικανό χαφ. Πιθανώς και ελεύθερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ