«Ο Βερμάλεν περιμένει νέα πρόταση από τον Ολυμπιακό»

«Ο Βερμάλεν περιμένει νέα πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Στο εξωτερικό αποκαλύπτουν τις επαφές του Ολυμπιακού με τον έμπειρο στόπερ – Η πρώτη πρόταση, η «σφήνα» της Αντερλεχτ και η δυναμική επιστροφή των Πειραιωτών.

Στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο παραμένει το όνομα του Τόμας Βερμάλεν, με τον 33χρονο αμυντικό να αποτελεί έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους των Πειραιωτών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ψάχνει για την καλύτερη δυνατή λύση για την αμυντική του γραμμή του Ολυμπιακού, με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τις επαφές που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ από την κεντρική Ευρώπη, αναφέρουν ότι ο Τόμας Βαρμάλεν απέρριψε για οικονομικούς λόγους την πρώτη πρόταση που του έκανε ο Ολυμπιακός, η οποία αφορούσε συμβόλαιο δύο ετών. Ωστόσο, τονίζουν ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν θα παραδώσουν τα όπλα και θα επιστρέψουν με νέα πρόταση.

«Ο Τόμας Βερμάλεν απέρριψε την πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού. Η ελληνική ομάδα του πρόσφερε συμβόλαιο δύο ετών στον έμπειρο αμυντικό, αλλά ο παίκτης δεν έμεινε ικανοποιημένος από το οικονομικό σκέλος. Ο πρώην άσος της Αρσεναλ περιμένει νέα πρόταση από τον Ολυμπιακό, με την Αντερλεχτ να εξετάζει επίσης την περίπτωσή του. Οι άνθρωποι του βέλγικου συλλόγου του έχουν κάνει πρόταση για τρία χρόνια και τον προορίζουν για τον παρτενέρ του Βινσέντ Κομπανί», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ