Τα μάτια στραμμένα στον Βέρνμπλουμ

Τα μάτια στραμμένα στον Βέρνμπλουμ

Τα τεστ ετοιμότητας στα οποία θα υποβληθεί ο Βέρνμπλουμ θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό αν ο Λουτσέσκου θα μπορεί να βασιστεί πάνω του στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Αντίστροφα μετράνε οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την επιστροφή τους στα βάσανα. Σε 10 ημέρες από σήμερα άπαντες (πλην των διεθνών) θα επιστρέψουν στην Τούμπα για να ξεκινήσουν την προετοιμασίας τους για τη νέα χρονιά.

Μια χρονιά απαιτητική καθώς από νωρίς θα κριθεί ο πρώτος και μεγαλύτερος φετινός στόχος της ομάδας που δεν είναι άλλος από την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η αποδεκατισμένη μεσαία γραμμή.

Στην παρούσα φάση υπάρχει μόνο ο Γιόσιπ Μίσιτς. Ο Κροάτης μέσος που ήρθε τον Γενάρη στην Τούμπα είναι ο μοναδικός υγιείς ποδοσφαιριστής που έχει αυτή τη στιγμή ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στις 25-26 του μηνός ο Ρουμάνος τεχνικός θα γνωρίζει αν θα μπορεί να βασίζεται και στον Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο Σουηδός στις 17 Δεκεμβρίου στο ματς με τον Λεβαδειακό υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, χάνοντας το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο 33χρονος μέσος έχει αναρρώσει πλήρως όμως πριν ενταχθεί στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης θα πρέπει να υποβληθεί σε κάποια τεστ ετοιμότητας. Αν ο Βέρνμπλουμ τα περάσει με επιτυχία τότε ο τεχνικός του Δικεφάλου θα έχει μια νέα μεταγραφή στο χώρο του κέντρου. Αν όχι τότε θα ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα μέχρι νεοτέρας. Η καταληκτική ημερομηνία για τον Σουηδό χαφ θα είναι η 18η Ιουλίου.

Ο Δικέφαλος θα ξεκινήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, όπου η ομάδα θα μονταριστεί μέσα από τα φιλικά. Αν δεν είναι έτοιμος και πάλι δεν αποκλείεται να έχουμε μια ακόμα μεταγραφή στα χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ