MLS καλεί Ουάρντα!

MLS καλεί Ουάρντα!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, η Λος Αντζελες FC ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα.

Στον… αέρα βρίσκεται το μέλλον του Αμρ Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020, αλλά να μην υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Ασπρόμαυροι θα προσπαθήσουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του 25χρονου μεσοεπιθετικού, παραχωρώντας τον σε άλλη ομάδα είτε ως δανεικό, όπως έκαναν στον Ατρόμητο, είτε με κανονική μεταγραφή. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ότι η Λος Αντζελες FC ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η ομάδα από το MLS εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του χαφ του Δικεφάλου, χωρίς όμως ακόμα να έχει κάνει επίσημη κρούση προς την πλευρά του ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ουάρντα αυτό το διάστημα βρίσκεται στην πατρίδα του και προετοιμάζεται με την εθνική του ομάδα για το Κόπα Αφρικα.

Εξελίξεις στην υπόθεσή του Αμρ Ουάρντα αναμένονται μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου, ενώ αν πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στη διοργάνωση θα μπορέσει να προσελκύσει τα βλέμματα πολλών ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ