Παναθηναϊκός : Δεν κάνει πίσω ο Βέμερ, που δεν πήγε στη Ζυρίχη

Παναθηναϊκός : Δεν κάνει πίσω ο Βέμερ, που δεν πήγε στη Ζυρίχη

Ο Γερμανός έχει στυλώσει τα πόδια και δεν μπαίνει σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό. Την Τετάρτη εκδικάζονται οι υποθέσεις των Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ, Τελάντερ, που απειλούν με αφαίρεση βαθμών.

Γνώριζαν από πριν στον Παναθηναϊκό πως όσοι δεν πάνε στο ραντεβού στο οποίο είχαν δώσει με τους πιστωτές στη Ζυρίχη την Τετάρτη είναι και οι πιο… επικίνδυνοι για να τραβήξουν στα άκρα τις υποθέσεις με τα χρήματα που τους οφείλονται.

Κάποιοι είχαν ενημερώσει από πριν πως δεν θα βρεθούν στη συνάντηση, ενημερώνοντας πάντως για τις καλές τους προθέσεις απέναντι στον σύλλογο. Όπως ο Στέργος Μαρίνος, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορούσε να πάει, αλλά είναι διατεθειμένος να προχωρήσει και σε νέα διακανονισμό όσον αφορά τις οφειλές προς το πρόσωπό του.

Η μεγαλύτερη απειλή για τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή όσον αφορά τους ξένους ποδοσφαιριστές είναι ο Γενς Βέμερ. Ο Γερμανός κατέθεσε αίτημα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ πριν από δέκα μέρες, εξαιτίας της οφειλής των 500.000 ευρώ προς το πρόσωπό του, ενώ μέσω προσφυγής ζητάει επιπλέον 100.000 ευρώ που αφορούν την εφορία.

Ο Βέμερ δεν πήγε στη συνάντηση και ούτε έστειλε αντιπροσώπους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι αποφασισμένος να μην κάνει ούτε βήμα πίσω. Ο Παναθηναϊκός περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης, μετά το πέρας της οποίας αναμένεται να προκύψει διακανονισμός για τα οφειλόμενα, αλλά θα πρέπει να τηρηθούν από τον Παναθηναϊκό όλες οι ημερομηνίες, διαφορετικά θα έχει μεγάλο πρόβλημα με τον Γερμανό.

Δύσκολα είναι τα πράγματα και με τους Τοτσέ, Τελάντερ και Εσιέν, αλλά και με τον Λέτο, καθώς οι υποθέσεις τους έχουν φτάσει πλέον στο τελικό στάδιο. Δηλαδή έχουν τελεσιδικήσει εις βάρος του τριφυλλιού και είναι στο όριο για αφαίρεση βαθμών. Κάτι που θα συμβεί αν δεν βρεθεί ρευστό μέχρι την επόμενη Τετάρτη (όταν και εκδικάζονται μαζί με του Βέμερ) ή αν οι παίκτες δεν κάνουν πίσω και πάλι την τελευταία στιγμή, όπως συνέβη τις προηγούμενες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ