Θεοδωρίδης: «Ο Κομίνης είναι η ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Θεοδωρίδης: «Ο Κομίνης είναι η ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ είχε έντονα παράπονα από την διαιτησία του Γιώργου Κομίνη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη: «Πολύ μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού σήμερα, γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και μετά τον Ολυμπιακό είναι η καλύτερη ομάδα, […]

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ είχε έντονα παράπονα από την διαιτησία του Γιώργου Κομίνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη:

«Πολύ μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού σήμερα, γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και μετά τον Ολυμπιακό είναι η καλύτερη ομάδα, δεν έχει σχέση με την ΑΕΚ. Υπήρξε ένα φίλαθλο πνεύμα. Για το μόνο πράγμα που συμφωνώ είναι για εκείνο το απαράδεκτο πανό γιατί έχω υποστεί και γω  τα ίδια στη Θεσσαλονίκη. Αισθάνθηκα άσχημα για τον Κο Σαββίδη.

Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Έχουμε υποστεί τα πάνδεινα, υποβαθμίζουν αυτοί οι φίλαθλοι τις ομάδες τους. Ο Ολυμπιακός κατέβασε δύο νέα σέντερ μπακ, η ομάδα ήταν καλή και σκεφτείτε και την κούραση που τραβήξαμε, δεν είναι αστείο να παίζεις με την Μπαρτσελόνα, ο ΠΑΟΚ ήταν ξεκούραστος, εμείς πτώματα, ο Φορτούνης ήταν η καρδιά της ομάδας, έτσι θα είναι όλοι από δω και πέρα. Ήδη στη βαθμολογία, πρώτη Ιανουαρίου θα είμαστε πρώτοι. Το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι, ό,τι και να έχει είναι επικίνδυνος και τον σεβόμαστε. Δεν έχουν το παραμικρό παράπονο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία, μας ευχαρίστησαν, δεν έχουν τις δυνατότητες να κάνουν το ίδιο στη Θεσσαλονίκη. Για μένα ο Κομίνης είναι η ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σήμερα είναι η πρώτη νίκη με τον Κομίνη, προσπάθησε πάση θυσία να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, νόμιζα ότι είναι χειρούργος, δεν ήξερε τι έκανε μέσα στο γήπεδο αυτός και ο Ευθυμιάδης ο λάισμαν.

Δεν σήκωσε μία φορά το σημαιάκι του. Αυτοί οι διαιτητές πρέπει να φύγουν από το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ ούτε ο Παναθηναϊκός δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από αυτό. Ο Καλογερόπουλος, ο Σιδηρόπουλος, ο Κομίνης Αρετόπουλος, ο Κίζας και ο Μάνταλος είναι αίσχος να παίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σήμερα ένα γήπεδο τον γιούχαρε συνέχεια επειδή έπαιζε 90-0, ο ΠΑΟΚ δεν είχε καμία ανάγκη από εύνοια της διαιτησίας. Ξέρουν ποιοι είναι από πίσω, ο Δέδες, ο Κουκουλάκης, ο Τριτσώνης που έχουν μπει εκεί και δεν βγαίνουν με τίποτα, απορώ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ που είναι και από τη Θεσσαλονίκη. Πως κόπηκε ο Σπάθας; Αυτοί είναι αδίστακτοι. Θα υποβαθμιστεί το ποδόσφαιρο. Κομίνιδες δρόμο από το ποδόσφαιρο. Απορώ τι κάνουν αυτοί οι διαιτητοπατέρες εκεί στην ΕΠΟ. Έγραφαν οι εφημερίδες μήνες για τον Κομίνη, νομίζουν πως κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις, τους καταλαβαίνω από το πρώτο σφύριγμα, εύχομαι να απαλλαγεί το ποδόσφαιρο από αυτή τη διαιτησία. Στον ΠΑΟΚ είμαι ευχαριστημένος γιατί γίνεται μεγάλη ομάδα, είναι η μόνη σοβαρή ομάδα.

Εμένα σήμερα μου άρεσε πολύ ο ΠΑΟΚ. Τον Ολυμπιακό θα τον δείτε πολύ καλύτερο, είδατε πόσο υλικό έχουμε, αλλάξαμε τους δύο κεντρικούς αμυντικούς και μόλις ο Λεμονής πάρει λίγο χρόνο ακόμα θα δείτε έναν Ολυμπιακό καταπληκτικό και οι παίκτες του θα παίζουν με ένα μαχαίρι στο στόμα. Εύχομαι να αναβαθμιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και να παίζεται το πρωτάθλημα 50-50. Μόνο έτσι θα φτιάξει το ποδόσφαιρο. Αν δεν φτιάξει η διαιτησία θα τραβάμε τα ίδια και τα ίδια κάθε Κυριακή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ