Επανέρχεται ο Ολυμπιακός για Σεμέδο – Εκτός μάχης οι Πόρτο και Μπενφίκα

Επανέρχεται ο Ολυμπιακός για Σεμέδο – Εκτός μάχης οι Πόρτο και Μπενφίκα

Ο Ολυμπιακός κάνει μια ακόμα προσπάθεια για να αποκτήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο από τη Βιγιαρεάλ, με τις Πόρτο και Μπενφίκα να βγαίνουν… νοκ άουτ στη μάχη της διεκδίκησης του Πορτογάλου αμυντικού.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αγωνίζεται στη Βιγιαρεάλ και βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού που ψάχνεται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Η πρώτη πρόταση των ερυθρόλευκων για την απόκτησή του έπεσε στο κενό, με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα της πατρίδας του, αλλά σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός επανέρχεται δυναμικά με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Οι Πειραιώτες βλέπουν τις Πόρτο και Μπενφίκα να αποσύρονται από την διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή. Αυτό συνέβη μιας και η Σπόρτινγκ στην οποία άνηκε πριν πάει στην Ισπανία, έχει βάλει ρήτρα αντιπαλότητας η οποία προβλέπει την καταβολή 20 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που ο Σεμέδο πάρει μεταγραφή σε κάποια από τις δύο προαναφερθείσες ομάδες.

Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή παίζει μόνος του και το γεγονός αυτό αυξάνει τις πιθανότητες απόκτησης του 25χρονου κεντρικού αμυντικού ο οποίος αποτελεί και εισήγηση του Πέδρο Μαρτινς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ