«Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει»

«Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει»

Ο Γιώργος Τσονάκας έστειλε το δικό του μήνυμα για το πρώτο ιατρικό συνέδριο του ΠΑΟΚ στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος.

Μεταξύ των ομιλητών του πρώτου ιατρικού συνεδρίου του ΠΑΟΚ (το οποίο ολοκληρώθηκε με τα τεράστια επιτυχία) ήταν και ο βοηθός και μεταφραστής του Ράζβαν Λουτσέσκου, ο Γιώργος Τσονάκας.

Ο Έλληνας γυμναστής, το 2014 αποφοίτησε από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης παίρνοντας πτυχίο φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην αθλητική αποκατάσταση, ενώ ένα χρόνο αργότερο ολοκλήρωσε και το μεταπτυχιακό του πάνω στην Άσκηση και την Ποιότητα Ζωής.

Έκανε την πρακτική άσκηση του στο Εργαστήριο Αποκατάστασης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και στην συνέχεια προσελήφθη από την Ξάνθη. Εκεί ανέλαβε χρέη γυμναστή αποκατάστασης, είχε ενεργό ρόλο στο τεχνικό επιτελείο, με αρμοδιότητες στα προπονητικά προγράμματα δύναμης και φυσικής κατάστασης, αλλά και στον τομέα της πρόληψης των τραυματισμών.

Έχει άδεια ανάλυσης δεδομένων GPS, ενώ το όνομά του φιγουράρει σε τρεις επιστημονικές εργασίες.

Ο βοηθός του Λουτσέσκου έστειλε το δικό του μήνυμα για το μεγάλο ιατρικό συνέδριο που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ στο Βελλίδειο με μια ανάρτησή του στα social media.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook: «Το πρώτο συνέδριο υπό την αιγίδα της ομάδας μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, τον κόσμο που μας ακολούθησε στο Workshop του Σαββάτου βλέποντας την προσέγγιση μας βήμα με βήμα στην πορεία της αποκατάστασης. Η ομάδα μας μεγαλώνει. Μαζί μεγαλώνει και η ανάγκη για μεγάλες ενέργειες και δράσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ομιλητές , σε όλη την διοργάνωση. Το ιδανικότερο ξεκίνημα στην πορεία του ΠΑΟΚ με το PAOK EDUCATION και την εκπαιδευτική δράση. Πολλά ευχαριστώ και συγχαρητήρια ιδιαίτερα στον Μανώλη Παπακωστα, γιατρό της ομάδας, για την υλοποίηση του προγράμματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ