«Η μπάλα είναι στο γήπεδο του Άρη για Μαντσίνι»

«Η μπάλα είναι στο γήπεδο του Άρη για Μαντσίνι»

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα οι κίτρινοι τα έχουν βρει σε όλα με τον 22χρονο μέσο και πλέον πρέπει να συμφωνήσει και με την Μπορντό.

Το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι είναι δεδομένο και οι δυο πλευρές είναι πλέον σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων.

Η γαλλική ιστοσελίδα girondins33.com δημοσίευσε ρεπορτάζ, που αναφέρει ότι οι Θεσσαλονικείς τα έχουν βρει σε όλα με τον 22χρονο μέσο και καλούνται πλέον να κλείσουν συμφωνία για τη μεταγραφή με την Μπορντό, στην οποία ανήκει.

Το άρθρο αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Σε διαπραγματεύσεις με την Μπορντό για τη μεταγραφή του νεαρού Αργεντινού μέσου Ντάνιελ Μαντσίνι (22 χρονών, συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020), βρίσκεται ο Άρης και είναι ήδη εντάξει με τον παίκτη. Αλλά όχι ακόμη με την ομάδα, που δεν επιθυμεί να κρατήσει τον Μαντσίνι, αλλά θα ήθελε ένα ικανοποιητικό γι’ αυτή ποσό (1 έως 2 εκατομμύρια ευρώ). Αν ο Άρης ικανοποιήσει την Μπορντό, η μεταγραφή θα γίνει. Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδό τους».

Πάντως, ο Μαντσίνι προς το παρόν κάνει τις διακοπές του στη Δομινικανή Δημοκρατία και περιμένει τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ