Παναθηναϊκός : Χωρίς Μολίνς και στην Ξάνθη, πρόβλημα και με Καμπέσας

Παναθηναϊκός : Χωρίς Μολίνς και στην Ξάνθη, πρόβλημα και με Καμπέσας

Χωρίς επιθετικό θα αγωνιστεί και την Κυριακή ο Παναθηναϊκός, αφού ο Μολίνς δεν προλαβαίνει. Εγκατέλειψε ο Καμπέσας την προπόνηση, σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του. Αμφίβολος ο Μολέδο.

Στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε χωρίς επιθετικός στην ενδεκάδα του, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αναγκάζεται να παίζει με… ψευτοεννιάρια και την ομάδα του να μην καταφέρνει να βγάλει ευκαιρία προς την εστία του ΠΑΟΚ.

Και με τον ίδιο τρόπο είναι αναγκασμένος να παίξει και την Κυριακή στην Ξάνθη, στο ματς που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο.

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς ακολούθησε και χθες θεραπεία και αναμένεται να μείνει εκτός τόσο απ’ το συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και απ’ αυτό που ακολουθεί με τη Λαμία για το Κύπελλο, το τελευταίο για το 2017.

Πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση της Πέμπτης και με τον Καμπέσας. Ο μεσοεπιθετικός από τον Ισημερινό ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε.

Υποβλήθηκε σε υπέρηχο υψηλής ανάλυσης στο «Υγεία» και διαπιστώθηκε μια φλεγμονή στο μηριαίο, χωρίς πάντως να πρόκειται για θλάση. Στον παίκτη δόθηκε αγωγή και σήμερα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και επί της ουσίας θα κριθεί αν θα αγωνιστεί την Κυριακή.

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και για τον Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό και χθες, μαζί με τους Μουνιέ, Σιλά και Κότσαρη, ενώ τη θεραπεία του συνέχισε ο Λουτσιάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ